Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vožnje izvan kvarta - samo extremno!
Matija97:
airsal na automaticu :headbang:
noky007:
Je, i dellorto 16mm, usisna prirubnica glodana na 16+mm, i kombinacija auspuha tecnigas next r, Mf Cobra i Mf3, 27/22 itd...
Uglavnom jedna lijepa uspomena na neka vremena kad se totalno bezbrižno živjelo, jedina briga je bila lova za ulje i benzin, te kasnije kak prešvercat dijelove za tuning iz slo sim i zajebat carinu :icon_biggrin:
Svi u ekipi smo bili na tomosima, brijalo se baš onak hardcore, cuganje, roštiljanje, curice, zajebancija neponovljiva vremena koja današnji klinci neće nikad doživjet.
Matija97:
"Prico mi je buraz" ;D jedina briga je bila nazicat baku 20kn za pun tank i bocicu ininog dvotaktola :toothy12: Jedina zelja od svega toga mi je vratit ekipu i okupljanje na kremicu :'(
noky007:
Off-amo Corectoru ovu lijepu temu ;D
Je sjajno je to vrijeme bilo za 30kn se kupilo 5l goriva, tu negdje je bila i litra mineralnog ulja ak se dobro sjećam.
S 50kn se išlo van, jedan Q pack se putem riješio do diska, i onda na happy hour-u po 6kn kupio 7 pivi (velikih) koje mi je konobar vadio kak sam koju popio i do jutra turpijanje ;D
Kakve boce, butelje i glupiranja to nije postojalo.
Što se druženja motorima tiće imali smo par pozicija di bi se nalazili i čitave dan se družili, a neizostavni su bili servisi i kemijanja, popravci itd. :icon_thumright:
Bilo kako bilo da se vratimo na temu stvarno guštam pročitati ovakve putopise, nije bitno tko što vozi, kak se vozi već je bitno da to radi s guštom i da on uživa, drugi će ionako samo pričati :angry9:
Corector:
Dobar je ovo off :winking:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju