Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Vožnje izvan kvarta - samo extremno!

<< < (127/292) > >>

Nyzvo:
Zg-novalja

Znaci niz vratnik dole mazanje svega kaj se naslo na putu ukljucujuci 2 austrijanca na nekim touring ktmovima, senjska magistrala pun gas do trajekta, ljudi dole do nas dolaze vi niste jebeno normalni poginut ce te bla bla....slovenac na gs-u je ostao iza  :dontknow:

Oba su base,otprilike isti setupi...
Znaci zao mi je samo kaj nisam imao kameru da snimim spustanje do senja jer ovo je vrh....sa malom tablom prestizanje doslovno svega kaj se naslo na putu...neprocjenjivo  :icon_biggrin:

Corector:
Jos su sada najvece guzve... nadam se da ste imali prstene na variomatu, nemojte se zajebavat.

E da sam bio free isao bih s vama do Novalje i vratio bih se sam nazad (cak ne bih nista ni izjebao tamo jer sam extremno sretan), prejebeno, ima to svoje cari, a u Novalji si kralj s malim skuterom  :headbang:

Kad se vracate?

Ak ce te ici nazad istim putem, ponasajte se kulturno nekih 10km prije Senja, dakle prsten na vario i do pola gasa najvise  :toothy3:

I poseban mi je gust vidjeti pedesetice negdje na tripu, cak i da su peze :headbang:

Slucajno nedo bog da se nesto desi, velike su sanse da mogu doletit di god bili  :icon_thumright:

SF2 Freak:
.

Nyzvo:
Ja se vracam za vikend sljedeci, kompic ostaje jos tjedan dana

Idem istim putem nazad i jedino di sam dns vidio riju je u generalakom stolu i sljedecu u novalji....

Znaci do sad najdalje di sam.iso je od bj-zg kad sam.uzeo srku i to s blokadama, ali ovo je totalno druga brija  :icon_biggrin:

zvonkec92:
Ja neki dan kad sam se vraco s mora par km prije senja pederi bili u civilnom superbu i na krovu neka kamerica, ogranicenje 50, mi cjela kolona se vozili 80 nas jedno 15ak auta, vidjet cemo jel bu kaj stiglo doma ili nam budu oprostili.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju