Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vožnje izvan kvarta - samo extremno!
RunnerSukosan:
Evo da se pohvalim, srka je opet tripnila. Ovaj put do Karlobaga.. Uz bok zx6r i bev 250i.e.
Cesta i vrijeme za oskara, guzve nije bilo.
Znaci srka je dosla 10min prije beva i zx6r u karlobag, snaga se osjeca :glasses9: Budimo realni da je frend sa zx6r bio u fullu dosao bi pola sata prije mene al dobro :icon_biggrin:
Pri povratku se neki duke 390 namjerio al sam i njega ispreskakao...
Evo za kraj jedan video kako treba izgledat guma poslije đira.. Posto vidim da je u zadnje vrijeme trend na forumu samo ravno vozit, a budimo realni to svaka baba moze i to meni nis ne znaci ako ne znas jedan zavoj pravilo odvozit... Nek ide po drituri 130 al đabe kad si u prvom zavoju pokojni :laughing7:
Corector:
Mrale nek ti je vecna slava!!!
Evo ja sam jos na vagi sta da uradim, ali sutra necu sigurno kreniti na TRIPCINU. S obzirom da spremam jednu EXTREMNU UNLIMITED TRIPCINU, pricekati cu desetak kada kada cu ziher biti free, posto sad imam limit do nedjelje, pa ne zelim biti pod pressingom.
I problem je sto apsolutno nista nisam isplanirao....
Gilera Runner 70 triper edition je spremnija nego ikada, moram si posloziti rutu i tripniti.
Za sad je plan udariti iz Zagreba na Kozarsku Dubicu, i onda uz Savu do naseg bate Aragona u Srebrenik svratit popit kafu i dalje udarit do Sarajeva. Zatim triperskom moto rutom na Zabljak i u Crnu Goru preko planina. A ovisno o raspolozenju, razmisljam da odvalim Albaniju, pod utjecajem raznih opijata, lako bi mogao da maznem do Grcke sto je nekih soma kilometara pa neka ide zivot... a volio bih otici na trznicu do Turske, vidim ima pun k do tamo.
S obzirom da sam ambiciozan, malo cu se pripremit i razmisliti gdje cu tocno otici s nekim ciljem... a ova ideja mi ne stane bas do nedjelje i ne zelim jebeni pressing, nego ako sam vec u pm, tko zna di cu zavrsiti... i povratak bi bio magistralom, pa do Sukosana odvalit i onda garant na D1 da sto prije dodjem kuci :D
Evo veceras sam odvalio 58000km s tim da mi je ovo teci skuter kojeg vozim :frajer:
stipe:
jebeno! cestitke! :icon_biggrin:
a i vidim da je sukosanac konacno tablicu sredio i namjestio kako triba :)
Corector:
Jel ima zainteresiranih za sutra otic do Sukosana i nazad?
To je jedan mali, lagani trip, znaci krenuo bih u 7h, a vratio se na vecer. Elystar stoji na raspolaganju, pa tko se ne usudi s karbosom eto prilike za isprobat vjecnu masinu :toothy10:
Imam Apriliu Scarabeo 500 na raspolaganju, ali samo PUREJET bajo moj!
RunnerSukosan:
--- Citat: stipe - 01 Lipanj, 2018, 09:15:02 ---jebeno! cestitke! :icon_biggrin:
a i vidim da je sukosanac konacno tablicu sredio i namjestio kako triba :)
--- Kraj citata ---
To sam slucajno spigao i ispalo dobro hahaha Jer zadnji put kad sam skidao iskrivio ju prema unutra.
Stipsi ako si za neki đir javi se!!
Ako.dodete u sukosan sto se mene tice mozete i prespavat :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju