Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Vožnje izvan kvarta - samo extremno!

<< < (101/292) > >>

Corector:
Idemo uskoro na neki trip, pile su vidim spremne (jedino peza nije), pa evo, ja napet ko puska, bitno da se skupi kriticna masa i idemo ispalit jedan dan. :toothy10:

Vele od petka poboljsanje vremena. Odemo prijepodne, vratimo se navecer. Mozemo do Crikve.

Ili malo zanimljivija ruta koji predlazem. ZG-KA-pa na D1 da vidimo novog asfalta do Korenice, i onda gas prema Gospicu u Velebit, popnemo se gore prejebenom cestom i sputimo se u Karlobag. Dalje nastavimo magistralom prema Senju i gas prema Josipdolu i Karlovcu dobrok cestom bez puno prometa :happy8:

Ili, mozemo izbjeci D1, pa ovako: ZG-KA- pa prema Senju gdje nema prometa i dobra je cesta do Josipdola. I onda preko Otocca duuugi jebenim ravnicama do Gospica, i HOP na Velebit gdje i je idalje prejebena cesta i zavoji gotovo bez prometa. Spustimo se na Karlobag i gas prema Senju i opet na Josipdol i prema KA i na ZG.

Dobre tripcine, sumnjam da ce ikome biti dosadno, ima dobrih zavoja, ceste, ravnice, svatko sebi neto ima da nadje. :headbang:

SF2 Freak:
.

Corector:
Lajkam trip!

Nelajkam s cim ides i pravis se lud.

Mogli bi poslije rucka do Karlobaga,taman cu biti free. Jer dugujem Suhom jedno slepanje.

Nego, triperski paceniku, jesi uspio razvrtit IGDJE pezu preko 100kmh? :laughing7: I pazi da ti se getriba ne raspadne, nesto bude ziher.

RunnerSukosan:
Jel ide tko? Ja i suhy idemo

lukazikaovic:
ako mislis na skradin ja iden

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju