Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Vožnje izvan kvarta - samo extremno!

<< < (95/292) > >>

RunnerSukosan:
Jos smo mu nudili DRUGU GUMU, peza je zakazala...

Al evo, veli da ce sutra biti spreman. Dajmo malom sansu sa zakasnjenjem?

Corector:
Nema nista od toga, pezina masina ne moze niti ce ikada ispuniti ta ocekivanja. Prvo se mora uloziti par tisuca kuna, pa se onda moze tripnuti, makar ni tada ne ide zadovoljavajuce.

Da nisu izmislili pezo vertikalu, ljudi bi bili sretniji, ne bi bili danima u neizvjesnosti cekajuci svako malo neke dijelove.  :angry7:

Corector:
Cekam 12h da stanem s pezom na crtu. Naravno, peza ce biti nespremna  :evil6:

Corector:
Peza je zakazala, extremno zamorce kojem treba drugi zadnji kotac, druge polutke posto su se razvalile, druga kalota posto je trenutna razvaljena. Ispada iz igre, kao i uvijek nespremna za voznju, peza nas je samo u djubre poslala danas, a trebali smo danas za Sukosan.

Tomi i ja sutra tripujemo, naravno bez peze koja nece biti spremna jos dugo, i ono najbitnije, nikad, ali nikad nece biti brza i bolja od purejeta, polazak u 7h ujutro, na rotoru smo u 7:10h i potezeno do Sukosana.
Vracamo se predvecer. :headbang:

Tomi_ZG:

--- Citat: Corector - 29 Travanj, 2018, 17:56:31 ---Tomi i ja sutra tripujemo, naravno bez peze koja nece biti spremna jos dugo, i ono najbitnije, nikad, ali nikad nece biti brza i bolja od purejeta, polazak u 7h ujutro, na rotoru smo u 7:10h i potezeno do Sukosana.
Vracamo se predvecer. :headbang:

--- Kraj citata ---
Ja se od 7:10 vrtim u krug po rotoru al tebe nigdje  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju