Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vožnje izvan kvarta - samo extremno!
andy:
Da, kužim..
Po svemu ovome se ne isplati, u pravu si.
Moram probati gumu, pa ću vidjeti.
Još malo imam za poderati Continental Conti Sport Attack 3 (došle nove na motoru) i definitivno bi ovu Michelinku probao.
3alfa3:
--- Citat: andy - 24 Travanj, 2018, 19:04:22 ---Da, kužim..
Po svemu ovome se ne isplati, u pravu si.
Moram probati gumu, pa ću vidjeti.
Još malo imam za poderati Continental Conti Sport Attack 3 (došle nove na motoru) i definitivno bi ovu Michelinku probao.
--- Kraj citata ---
PP je losija od tih Conti. Ipak je par generacija razlike medju njima.
Pravo pitanje je kako vozis i da li su ti PP dobre ili trebas bolje.
Al obzirom da su PP prije bile " odlicne" i na RR hiljadarkama i ljudi ih hvalili, velika je sansa da ce ti bit dobre, osim ako stvarno nisi u malom postotku ljudi koji izvlace maksimum. Nista, probaj, drzi se preporucnog tlaka jer Michelin (cestovna voznja) to najvise voli obzirom da je mekane konstrukcije.
andy:
Znam da su novije i bolje, i nisam ni rekao da je guma loša, ali jednostavno nisam nešto previše oduševljen, pogotovo s obzirom na cijenu.
Iako, činjenica je da se još učim i tek sam odvozio sve skupa 7500km, i prilično sam siguran da je do mene, a ne do gume. Zbog toga mislim da bi mi trenutno PP bio savršen za ulozeno-dobiveno.
A kasniji neki set možda prijeđem na neku noviju generaciju koju ću moći i iskoristiti više.
Mada me Conti zna iznenaditi i bježati u polunagibu, a ako je loš asfalt i bez odvrtanja gasa. :)
Naravno, moguce da je i do ovjesa, ali nikako uhvatiti vremena i pozabaviti se s time, mada sranje je što nemam ključ za amortizer..
Citao sam dosta na motori.hr i gledao Mossa, znam otprilike što bi trebalo, pa ću se valjda i primiti toga jednom, što je dosta bitno.
3alfa3:
Polunagib nije problem ni na jednoj gumi, pogotovo ako ne odvrnes gas do kraja (a i tada na dobrom asfaltu nema problema).
Radi se o tome da je cesta ili jako glatka ili prljava, ali do gume nije sigurno.
Trebas naucit "čitat" podlogu po kojoj se vozis i procjenit sto dopusta, a sto ne.
Gotovo sam siguran (iz tvog zadnjeg posta) da ce ti PP biti isti ko i Conti SA3, nije to ni 20% sto guma moze pruzit. Skuzit ces da je zapravo preko 90% do vozaca, a onih 10% tek kad iz motoru "vadis dusu" i gdje se vide razliek od gume do gume.
Zapravo, ono sto se u tom kontekstu prepoznaje kao razlika medju gumama je njihov profil, kako motor pada u nagib, kao se ponasa dok je u nagibu, S zavoji itd
andy:
Fino je Conti padao u zavojima dok su bile nove, ali ipak sam polako jer je zeko zlo i ne prašta greške. :)
Još malo ću ih izvoziti jer drže ok, pa će PP ići.
Vidjeti ćemo dojmove, javim!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju