Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vožnje izvan kvarta - samo extremno!
3alfa3:
--- Citat: RunnerSukosan - 23 Travanj, 2018, 21:56:06 ---Frend na ducatiu imao kameru, okacit cu video
--- Kraj citata ---
Cekam nestrpljivo :D
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
3alfa3:
--- Citat: stipe - 23 Travanj, 2018, 21:24:02 ---Alfa, ne vridi ti to...
Skuter ili nista! Jebes te motore, to moze svako...
--- Kraj citata ---
Navozao sam se ja dosta na skuteru. I previse :D
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
andy:
--- Citat: 3alfa3 - 23 Travanj, 2018, 18:07:13 ---
Tekstura zadnje gume se zadrzala i nakon puta do ZG :D
--- Kraj citata ---
I dalje Michelin Pilot Power, ili si prešao na nešto novije? :)
2CT ili obična?
aragonY:
3alfa3:
--- Citat: andy - 23 Travanj, 2018, 22:33:34 ---
--- Citat: 3alfa3 - 23 Travanj, 2018, 18:07:13 ---
Tekstura zadnje gume se zadrzala i nakon puta do ZG :D
--- Kraj citata ---
I dalje Michelin Pilot Power, ili si prešao na nešto novije? :)
2CT ili obična?
--- Kraj citata ---
Obicne PP. Imao jedan set 2CT, ali nije mi se svidjelo - na jadranskoj magistrali zadnja pocela pustat u jakom nagibu - pregrijala se mekana smjesa na rubu, iako je tlak bio 2,9 (prije voznje, na hladno)
nakon Dunlop Sportsmart 1, pa onda i 2, odvozio 2 seta Metzelera m7rr koje su mi najbolje gume sto sam probao, ali, skupe su mi, a Michelin PP su mi zapravo savim OK, a kostaju skoro duplo manje od m7rr. Ja ih na Z750 nisam uspio dovest u krizu da bi pustile zbog toga, a znam ih u dusu jer sam odvozio puno setova (manje od 10, ali sigurno vise od 5). Za moje potrebe OK guma, a i Z750 nije motor kojim bi ih mogao preforsirat na cesti.
Mozda bi mi najvise odgovarala PP 2CT naprijed i obicna PP otraga, ali, nemam zamjerki na obicnu prednju PP, pogotovo sto bi prednju PP 2CT mogao iskoristit jako rijetko, tek u jako velikim nagibima jer je mekani sloj na zadnjih 10% gume, a ionako prednju ne trosim do ruba (zadnju da, cak i po ZG)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju