Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vožnje izvan kvarta - samo extremno!
Corector:
Evo kakvi su uvjeti bili dan nakon ovog tripa :toothy11:
Kao posljedicu od ovog tripa imam veoma hrdjavo spuhče :angry7: I toliko sam bio tezak s opremom i prtljagom da mi je spuh nabijao od blatobran, a od 300km po gradu, takvih problema nije bilo. Trebao sam otvrdnuti oprugu, ali boli me cosak pa to je zamorce.
E da, dan prije tripa, ugradio sam si dodatnu ekstenziju na nogaru, uzeo sam bolcnu od BB masine :toothy10:
Utrcao i neki GoPro taman kad je trebalo ispuhat gremline
--- Citat: Tomi_ZG - 26 Studeni, 2017, 13:24:30 ---
--- Citat: SF2 Freak - 25 Studeni, 2017, 18:18:21 ---i dalje ne vidim slep sluzbu da je dolazila po mene :toothy9:
--- Kraj citata ---
Pag :laughing7:
--- Kraj citata ---
Kakav pokop :toothy12:
:pop:
RunnerSukosan:
Trip je bio odlican s obzir na godisnje dobra i vrijeme, karbos je morao utrcat pure jetu u pomoc ali nastavak je prosao bez problema i proracuna.
Steta sto nismo imali 3M da zaljepimo go pro na kacigu ali i ovo je dobro ispalo.
Runner je isao 113kmh gdje je peza isla 101 :laughing7: Neki bi se zapitali, nije li to extremno? Kad bata Corector smontira video ima da vas sve edukujemo! Clan Top je malo otkacen :icon_biggrin:
Rodjak eto mene uskoro gore, pripremi neki vjecni agregat da ga ispostujem, a ti BATA TOMI ne zaboravi obecanje!
--- Citat: dell - 27 Studeni, 2017, 17:39:31 ---Taj runner purejet je kupljen u Zagrebu mislim
--- Kraj citata ---
Ma jee, nemoj se zezat. Mi mislili u Brckom al su ZG table :laughing7:
TopPerfomance4:
Razradi li se ovo čudo uskoro organizirat ćemo neki trip dogore
RunnerSukosan:
--- Citat: TopPerfomance4 - 27 Studeni, 2017, 19:13:26 ---Razradi li se ovo čudo uskoro organizirat ćemo neki trip dogore
--- Kraj citata ---
Ajde da i to vidim :icon_biggrin:
TopPerfomance4:
vjerujem da je izvedivo zbog toga što je nrg prerušeni kamion koji samo izgleda kao skuter
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju