Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vožnje izvan kvarta - samo extremno!
kos7:
kada je bata matej bio prvi put u grasi, po povratku je peza stala, a gilere karbosi i ie su cekali da se peza osposobi, i bilo je jos neko zamorce na pezi koje je otislo dok je peza isla na more, samo se ne sjecam koji je dio bio u pitanju :laughing7: :laughing7: :laughing7:
SF2 Freak:
.
RunnerSukosan:
Kad je isao na more mu je variomat cvikao, po povratku iz grase mu se ventilvar odsarafio :laughing7:
SF2 Freak:
.
Corector:
Suhi dobra je ta tvoja peza, za tron je uvijek borba :toothy10:
Ali detalji ce presuditi, DA DA.
1. Vidjeti cemo hoce li Kia postati vecna kola,treba procekati jos petnaestak godina :laughing7:
2. Svaka cast na prvom i posljednjem slepanju purejeta u pocetcima. To je se desilo, ali slepao si samo od mjesta Pila pa do skretanja za Kraljev vrh. Nakon toga je dosao drugi purejet i odslepao nrga zamorceta kojeg ja jos nisam poceo odrzavati.
3. Nakon tog faila NEMA vise nazad, a pogledajmo kronoloski sto se dalje desavalo s pezom;
Pezi se odserafila matica pri punoj brzini na Zagorskoj magistrali. Ja umalo pokojni jer si naglo zakocio da spasis to zamorce. Sve je zavrsilo super, nitko te nije slepao, a ispod sica dijelova i alata za pola generalke :toothy9: Pa di bih ja bio da nosim alat i dijelove sa sobom?
Ajmo dalje sto ja pamtim na tripovima.
Peza raskinula remen ko Lesnine. Nitko nije slepao pezu, ali sam ti ja isao po rezervni remen u hood i servirao ti na sred ceste.
Yeah, peza nikad nije slepana ! :laughing6:
A tko je mene slepao na pezi kad mi je pukao remen nedaleko od mjesta gdje je i tebi? Piaggio Nrg Purejet.
DA DA sve se vraca i stvari dolaze a svoje.
Na cijoj je to pezici zaribao alu "vjecni" cilindar?
Ovo je sasvim dovoljno, nema potrebe ici u detalje. Ajde jos nesto, opet ti se odvrnula matica na Kvatricu, sreca pa si imao rezervnu pa nije bilo slepanja. E da, ja ne moram svake zime preslagivati agregat 50 za nadolazecu sezonu :laughing7:
Purejeta kad slozis, onda se rezultati i Napredak vide. Nema tu tipkice RESET koju mi netko stalno pritisce kad mu se hoce- Poink-Poink
Suhi prevaro! Otkako nema vise servisa za Pug u HR ti imas kompletnu podrsku ispod sica, ali doci ce neki cincilator na kolica. Slepat cu te kad tad, a onda ces mi potpisati ugovor o slepanju da je purejet odgurao pezu :headbang:
I budem ti zbrojio purejet kilometre nakon onog jednog slepanja, ima ih vise nego moja i tvoja peza skupa :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju