Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Vožnje izvan kvarta - samo extremno!

<< < (61/292) > >>

Corector:
I konacno, cesta prema Dubrovniku, koja je do jaja, ali ravnica ubija i ova slika 100% zorno prikazuje kako smo mi vidjeli cestu ispred sebe  :glasses9:

5:47h i evo nas pred Dubrovnikom gdje je bilo pakleno vruce, odvratnih 30°C u zoru...

Ovdje umor postaje veliki problem, da budem precizniji, extreman

U medjuvremenu je bilo skoro bliskih susreta s prometnim znakovima... nema nista gore od umora, cak i onda kad ti se neda... Cesto smo spavali po autobusnim stanicama i klupicama, valjda svakih 15min po isto toliko :happy3:

U Neumu izvrsavamo zderacinu kako bi dosli k sebi, ali uzalud...

Firke nas je obavijestio jos dan prije kako ce ovo jutro provesti u Opuzenu... tako je bilo, uspjeli smo se naci s njim, s tim da smo odmorili dobar sat i pol vremena

Jebe se Firketu, u kabini ima sve, cak i verenicu koja samo ceka da je pozove, a mi strgani ko isusi nakon beskorisne kave nastavljamo trabunjati dalje

Suhi se odvaja za Makarsku, a nas dvojica nastavljamo dalje u malo jacem tempu posto su oba runnera 70, to su bili najtopliji dani u godini, najextremniji po svemu...

Kod Trogira donosimo krivu odluku od umora i picimo preko Marine umjesto preko brda jer je put brzi i kraci...Od Marine pak neki jebeni vjetar puse u prsa, a gas ne planiram pustiti.

Blizu Rogoznice, jebeni slovenac naglo koci usred nicega, bata sukosan se zabio u moj zadnji kotac, sreca pa je samo poljubio na sekundu i odbio se u trenutku silovitog zaustavljanja... sreca nikom nista, kao da se nista nije dogodilo, a i nije bilo nikakvih tragova.

I jedva dolazimo u Sukosan, 100m prije cilja, mom runneru je pocelo nesto zveketati iz masine, lezaj radilice na bolcni. Na kraju se pokazalo da je protukao veliki u radilici. Od Sukosana sam nastavio dalje do Rtine gdje mi je bila baza za par dana. Ali vec drugi dan sam odlucio poci za Zg s tutnjanjem iz masine, i tako sam odvalio skroz do Zagreba sa 1714km.

E da, ove verenice su spavale na parkingu u Zadru, prozor je bio malo odskrinut pa smo im ubacili brojeve telefona i porukice  :toothy12: saznali smo da su iz Zga i da vole izaci u Zadar, prespavati i vratiti se nazad  :happy3: Jedan lik je predlozio da ih isprskamo, sto god to znacilo... Jer mi smo ipak iz Medjugorja... Gdje smo naucili jedno extremno iskustvo kako sjebati ljude...
I vole crne decke, tako da smo ih ipak trebali ispskat jer je taman svakom bio dostupan jedan odskrinuti prozor :laughing7:

Tomi_ZG:
Kaj je ovo će malo ljudi na kugli zemaljskoj nadmašit s 50ccm,a tek koliko ste teorija vrhunskih majstora štelača pobili neću ni pričat

ivano_007:
Šteta što se falili put kraj Trogira, preko Boraje (brda) nema gužve, bliže je dosta, a i ima puno lipih gostiona, ako ste bili gladni tad :icon_thumright:

lukazikaovic:
znaci skoro smo se mimoisli.. ja san danas isa šbk-st   :icon_biggrin:

dario007:
Da skoro,fulali ste se samo oko 2 mjeseca...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju