Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Vožnje izvan kvarta - samo extremno!

<< < (52/292) > >>

CoK:

--- Citat: SF2 Freak - 05 Kolovoz, 2017, 22:16:59 ---Samo 1700 ja i dalje tucem kilometre. 1600 za sada a ceka me put kuci + voznja na moru. Nijeli to ekxtremno od extremnijega. Peza karbos 2.4l nije li to ekstremno za karbosa. Ljudi samo hvale pezu ne vijeruju da je to moguce. Ali govorim im moguce je ... Prodajte svoje litrenjake i kupite pezolu. Maloga potrosaca , male kubikaze sa velikim rasponom snage. To vam je kao vtech 😊
Sutra u dvoje do Makarske pa da vidim koliko peza moze izdrzati.

--- Kraj citata ---
daj molim te ne tuci  :laughing7:

Toliko sam puta procitao rijec veverica, brasno, zamorce da si covjek pomisli kako je netko otvorio zooloski vrt u sklopu pekare bokte...vas dvojica ste ekstrmno ekstremni, a i matej takoder! A sto se mraleta tice, skoro sam se utusio sad kad sam vidio video :laughing7:

Patr1k747:
ma nabijem ti pezu , vrati ti meni aeroxa  :toothy9: :toothy9:

i VTEC je ne vtech , sory moral sam kad sam hondas  :icon_tongue:

Corector:
Sa velikim rasponom snage  :toothy12: Da nije rucne uz brijeg jos bi nekako to progutao haha. Ali zato kad dodje nizbrdica cak se niti policajci motoristi ne usude okrenuti (na spustu pred Imotski motorista je jebao sve po spisku i mahao nesto rukama) jer je suhi sibao SAMO OTPUSTENO. Od Imotskog do Medjugorja je bilo valjda 30 patrola, radara, i fiksnih kamera.

Trebat ce vremena da se slozi putesestvija, toliko se toga izdesavalo da je dovoljno da vise nikad ne sjednes na skuter :laughing7:
Jos cekamo Suhog da svrsi vise s ovim nevidjenim extremima, a prema nesluzbenim procjenama on bi mogao okinuti 2500km sto znaci da ce ubit brasno u extremnom.

firkefica:
da ja necu na njega naic negdje navecer na D1  :laughing7:

RunnerSukosan:
Bato ZA DOM SPREMNI!

Samo ja nezz tko je izdrzao put bez iti jednog kvara.. Karbos ili pire jet  :laughing7:

Samp EXTREMNO decki :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju