Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vožnje izvan kvarta - samo extremno!
Corector:
Sljedeća destinacija bila je Zadar, gdje smo se malo zadržali i udaramo na magistralu prema jugu, odnosno Sukošanu.
I konačno, u 16:24h, stigli smo kod našeg domaćina direktno u Sukošan kojeg smo iznenadili dolaskom :toothy3: ali se snašao i preporučio nam jednu od jako dobrih destinacija za okrijepu :headbang:
Posjetili smo i plažu
A najhrabriji su se hitili na pleća u ne baš tako mrzlo/ledeno/hladno more (screenshoot iz snimke) :rock_:
Bilo je poziranja i ležanja
I eto, tamo oko 19:15h, nakon čaja, soka i još nečega te hrpe bananica, došo je vrijeme da pođemo doma, a tek smo na 360-om kilometru. Pozdravili se od našeg Sukošana i njegove veverice te okinuli odlaznu fotku iz Zadra:
Dalje smo krenuli najkraćim i najbržim putem, ujedno i najhladnijim kroz srce Like. Dakle nazad preko Maslenice direktno na Velebit, i zatim ulijećemo direktno u Gračac.
Točenje na benziskoj u 20:29h, i oblačenje rukavica s benziske jer se tempratura srozala na nekih 14°C, a nakon toga ubrzo do 9°C.
Nastavljamo kroz svijet mrakače i srndaća bez ostalih sudionika u prometu osim jedne neoznačene babe koja se kretala desnom stranom ceste okrenuta leđima, ali naša LED svijetla su definitivno ubila brašno u mraku i pretvorila noć u dan, tako da je noćna vožnja postala čisti gušt.
Oko Udbine Suhi je uhvatio veliku prednost i ostavio nas za 2 brda, jednostavno je aktivirao mod svjetlosne brzine i dosta vremena smo vidjeli samo njegove obrise od pozicijskog svjetla.
Slijedeća pauza je bila u Korenici na benziskoj, 21:28h.
Specijalna dodatna gej oprema za očuvanje topline kod prozračnih tenisica i međunožja - kupljena u rolni, tako da je bilo za svakoga. (nije bio planiran odlazak kasno navečer niti kroz Liku).
Sljedeća pauza je bila negdje kod Vojnića na bengi koja nije radila, zatim u Karlovcu malo lutanja u potrazi za nekom klopom, međutim ništa od toga i pičimo direktno za Zagreb preko Jaske, pa obilazimo onaj kriminal od ceste u Stupniku preko Ježdovca i ulijećemo u grad preko Zagrebačke avenije.
I završavamo vožnju na istom mjestu odakle je opaljena prva fotka nakon 650km u 1:10min s puno pauza, dobre vožnje i društva te mnogo potrošene energije :happy3:
stipe:
Bravo!!!
putopis je vrhunski, puno bolje napisan nego od npr Gorana Rema: Idem i je b em
puno slika i detalja, mada me zanima zasto nemas niti jednu zensku pokraj motorica? a? bar jednu...
jos jednom, svaka cast na djiru! :headbang:
edit:
evo, da se ne sramotite, stavi ovu sliku i reci da su zene odmah napalile kad su vidile male visokoturazne makinice
Tomi_ZG:
Napisao si ovo za OSKARA
Đir je bio odličan,jedino sranje kaj smo već u Sukošanu bili krepani(ja pogotovo jer sam spavao samo 4 i pol sata tu noć),al kaj te ne ubije ojača te
Još bi nadodao da smo ovim đirom isprskali razne samoprozvane 2T stručnjake teoretičare,i isprali njihove blesave teorije vatrogasnim šmrkom,tipa ušao sam u šumu i vozim se na 70% snage jer nisam stavio veću diznu i preštelao karb,da ne nabrajam dalje jer su takve izjave već pomalo žalosne,tak da nek se prestanu brukat,čisto radi sebe,jer kak sam već rekao,praksa je mama i tata,i to praksa od puno desetaka tisuća kilometara i po gradu,šumi,ravnici,planini,suncu,kiši,ljeti,zimi... jer normalni ljudi se tokom sezone voze,a ne štelaju mahnito karb na dnevnoj bazi
stipe:
a vidis, to sa stelanjem ne razumim...
prominija san par 50tica, uvik bi ih nakon 10tak tisuca km odvozenih prodao, nikad mi nije na pamet palo dirati karburator i nikad problema nisam imao
Fast Nrg:
Ja nekuzim ovo s karbovima ko stela karbove u ulasku u sumu i ostale gluposti sta pisete al ajde svasta covjeka veseli sta se tice putopisa dobar ko zvucnik :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju