Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vožnje izvan kvarta - samo extremno!
3alfa3:
Evo c/p sa motori.hr foruma vezano uz kamere i Kinu, a samo je pitanje vremena kad bu svugdje tako......
po portalima se vrzma neki podatak da najviše kamera ima Kina ali u odnosu na broj stanovnika prvi je SAD.
Što se tiče prepoznavanja lica, ako je vjerovati portalima a i zdravom razumu, to ne samo da je moguće nego je i usavršeno, a povezivanjem arhiva raznih društvenih mreža dobiješ 100%tne indicije za identifikaciju. Ako sam dobro razumio, Kina uvodi i tagiranje uz prepoznavanje. Dakle ne samo lice nego i kretnje tijela i u nekom periodu i odjeću. Dakle ako te neka kamera snimi s leđa ili boka, upantiti će neke specifičnosti i kad-tad doći će do podudaranja sa drugim arhivama/snimkama. Kina uvodi tagiranje pa ako te recimo kamera uhvati da pišaš ili pljuješ po cesti, nečeš dobiti posao u državnoj službi. Dakako ovo tagiranje je korisno u sprečavanju kriminala i terorizma ali što je previše - previše je...
Corector:
Najjace mi je kad isplaniram rutu bez kamera, i onda u pokuplju naletim na drotkinje koje nas tretiraju kao da smo četnici. Pretresi na sred ceste, picke materine, provokacije... pa to nisam dozivio nigdje.
matija84m:
Sve najvece sranje iz amerike i europe ce nasi uvest samo da te kazne i izvuku pare. Ali pitanje je kako ce se to provodit i na kome?
Sad kad vise neznaju kaj bi onda ce smanjit toleranciju :dontknow:
Tihich:
Što se tiče Bosiljeva onuda prolazim par puta mjesečno i prolazim redovito onuda 140 nikada ništa nije došlo.
Pratio sam kamere i tamo su samo one za nadzor prometa.
Corector:
Malo motivacije :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju