Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vožnje izvan kvarta - samo extremno!
Corector:
Tesko je naci pravu pipicu, ali ima je HONDA za kosikice,ili Brigs.... Tripanje je nemilosrdno za kinescad, mozes jednom proci, ali drugi put zaboravim
matija84m:
Oce to tako na tripu.
Vec dva dana imam parkiran skut i nis nije opalo sa njega :dontknow:
A na tripu otpadne prigusivac. Kao da ceka da se maknem iz dvorista.
Stvarno mi nije jasno :dontknow:
Nyzvo:
--- Citat: luna500rr - 21 Listopad, 2019, 12:34:50 ---Ekipa na maloj tablici, kojom brzinom vozite van kvarta, pogotovo negdje tako dalje di se ne zna iz kojeg busa će papa štrumf s palicom?
--- Kraj citata ---
Vidjet cemo kad dođe kuverta...ja nijednu nisam skuzio tak da sam kraj svake proletio u fullu osim u sv juraju di znam da je kamera...
balki:
Drzac za mob i navigaj sa google maps napojenim sa POI speed cam location i sve ih prikaze kao crveni znakic pa onda prije usporis. Bez toga je postalo skupo putovat :dontknow:
Corector:
Podsjetnik na danasnji dan (4x tripao u 11.mjesecu, Rijeka, Sv.Juraj, Trogir, Senj).
Tad mi je pustila zadnja guma na magistrali pri barem 90gpsa, odbio se nogom, cimnuo sam bocno prek cijelog skutera koji me je htio "otresti", i nekim cudom sam se vratio na putanju, zavrsio uz lijevi rizol. Kombinacija lose gume i vlaznog asfalta u usjeku koji u ovo doba ne vidi sunca. Tokom puta sam osjetio popustanje gume, ali mislio sam da toga nece biti na magistrali, i nije bilo do momenta kad sam naletio na vlazan asfalt u sred zavoja.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju