Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Vožnje izvan kvarta - samo extremno!

<< < (226/292) > >>

dario007:
Sad bude Peza ko gliser isla. :glasses9:

Corector:
Jao sramota me vise palit skuter ispod 2 soma km :D

Corector:
Otisao malo na internacionalni trip, taman se razradilo elistarce. Htio sam preko Gline na Dvor, ali sam ipak otisao prekp Siska, Sunje i na Kozarsku Dubicu gdje mi je crklo Elistarce. Umro mi do kraja akumulator, koristim ga vec 10 ili 11 godina (samo extremno, Spiracell aku kojem je u deklaraciji predvidjen vijek od 10 godina). Sreca pa u Dubici svaka benziska ima akumulatore, a i ducane na svakom cosku, tako.da sam 10m preko nasao multimetar i odmah izmjerio crkotinu s nula volti. Odmah mi je priskocio neki skuteras s bationom, ali dvotaktnom, neki korejac...

Uzeo drugi aku za 200kn od LPa i dobro, sad mi bolje prima gas i ljepse radi.

Preko ovog temelja ili 200m okolo haha

Dan je presavrsen za voznju.

Prijatno!

Posto vise nemam Spiracella, preventivno cu mijenjati akumulatore nakon svake 2 sezone i trebao bi biti osiguran od ovakvih pi*darija.

matija84m:
Jesi zadovoljan kako ide sad sa dr. Evo?

Corector:
Jesam, ide onako kako treba, imam elasticnost, i putna mi je 82 gpsa, jer tu vec pocinje prevrtavanje.  Kronicnovapi za duzom getribom,jer ova 120/70-12 zadnja guma je smijeh, makar meni je dosta i tih 80 kmh konstantno, taman na pristojnoj gornjoj granici sigirnosti, i nije buka velika te vjetar ne ubija.

Danas sam presao oko 240km i kit sada ima skoro 500km.

Vozio se bez glavnog svjetla da sto kvalitetnije napunimnovi aku,jer tek tada imampreko 14V.

Obavio i lagani pretovar, u kofer sam utrpao 24 limenke piva od 1/2l, ostatak ispod sica i bilo je jos mjesta. Na grani su me fino iscimali, i obavili kompletan pretres, pretresli mi svaki dzep od jakne, obleke, svaki otvor na elistarcetu, prepipali me cijelog. Drugi carink je pomno pratio moje reakcije i cekao da se krenem preznojavati i da se uzrujam, ali nisra od toga. Tako da upozoravam sve buduce tripere ako planiraju za Albaniju, neka se paze jer ova fora s mopedima vise ne prolazi.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju