Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Vožnje izvan kvarta - samo extremno!

<< < (224/292) > >>

Corector:
Sta je ovo, nitko nije triper s 50 blokom?? Pa 50tka je radjena za autocestu i internacionalne tripove ljudi moji. To je bilo moje uvjerenje, u to sam se osobno uvjerio i vjerovati cu dok me netko ne razuvjeri.

SF2 Freak:
Pa kid peze 50 i 100 su isti blok pa eto i ja sam triper sa malim blokom

zvonkec92:
Opet ova pežo prevara sa 50kom i deklom od 100, sigurno je i ove slike fotošopiro kao u grčkoj a doma sjedi i baca nam krafne  :icon_tongue:

matija84m:

--- Citat: zvonkec92 - 07 Listopad, 2019, 23:33:32 ---Opet ova pežo prevara sa 50kom i deklom od 100, sigurno je i ove slike fotošopiro kao u grčkoj a doma sjedi i baca nam krafne  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

Ma da pa di bi iso sa skuterom u grcku.
Pa to bi sve lezajeve poderal do dole i nazad.
Normalno da je parkiran u garazi. Pa nije valjda kupil skut da se vozi s njim. :dontknow:

Corector:
Sudeci po posljednjim dimnim signalima Stihl minerale iz Yasunceta, Suhi je nadomak Grcke! Odmah sam skovao plan za visi nivo, nece meni peza ici putevima purejeta... A dosta mi je cadje u ispusnom kanalu po ovoj urbanoj Europi!
Skovao sam plan do Dakra, ali nakon informiranja, shvatio sam da je to prva "prava" crna Africka drzava u kojoj vlada visi nivo korupcije, jedino sta sam smislio je da im uvalim krivotvorene novcanice (znam ja sta je geto) jer jos nemaju niti racunala... Primaju i prastaru elektronicku robu, dakle nisu daleko od ogledala... Cak mi niti 2200km pustinje nije problem, ni cjepljenje protiv kompletne abecede i prolivanje na dupe dok se ne naviknes na njihive viruse i mikroorganizme...

Ajmo peza!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju