Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vožnje izvan kvarta - samo extremno!
DNKZ:
--- Citat: matija84m - 19 Rujan, 2019, 22:55:00 ---Svaka cast
Trebao si osjetno duzu dionicu skratit i ici sve po d1 od gracaca do karlovca preko plitvica. Dosta brza ruta nego na gospic pa josipdol.
--- Kraj citata ---
Sjetio sam te se ponovo i otvorio širom oči nebi li ugledao pilu negdje.Ok, čak i nije nešto previše km da bi uštedio na D1.Izabrao sam ovaj put jer znam dosta adresa gdje bi mogao potražiti pomoć u slučaju nečega nepredviđenog.
PchelaUbica:
--- Citat: matija84m - 19 Rujan, 2019, 22:55:00 ---Svaka cast
Trebao si osjetno duzu dionicu skratit i ici sve po d1 od gracaca do karlovca preko plitvica. Dosta brza ruta nego na gospic pa josipdol.
--- Kraj citata ---
Ee to to. Za auto isto vrh. Tako idem na more i s mora
Samo idem s popovace
Al ruta je odlicna izbjegavam autocestu i s autom
Corector:
Svaka cast covjek, vidim iskustvo s avanturom je pozitivno :D
Glede ovog postavljenog znaka u Karlovcu. Ja cu i dalje ici brzom cestom jer cu pisati zalbu da se nisam mogao sigurno vratiti...
Vidim, opet cu morati tripovati na istok. Kad ti Bugarski policajci vele da slobodno picis autocestom, i onda se samo zamislis jel to ima smisla. Tamo je promet sporiji nego kod nas, tako da mi nije bilo neugodno niti u jednom trenutku.
DNKZ:
--- Citat: Corector - 20 Rujan, 2019, 11:33:52 ---Svaka cast covjek, vidim iskustvo s avanturom je pozitivno :D
Glede ovog postavljenog znaka u Karlovcu. Ja cu i dalje ici brzom cestom jer cu pisati zalbu da se nisam mogao sigurno vratiti...
Vidim, opet cu morati tripovati na istok. Kad ti Bugarski policajci vele da slobodno picis autocestom, i onda se samo zamislis jel to ima smisla. Tamo je promet sporiji nego kod nas, tako da mi nije bilo neugodno niti u jednom trenutku.
--- Kraj citata ---
Razmišljam o žalbi,a i o usporavanju moje zujalice.....tak da bumo se vidli i upoznali uskoro :icon_thumright:
matija84m:
Bas bi trebalo neku zalbu pisat za to.
Pa neka stave jasno vidljivi znak prije brze ceste. Ovako nema smisla nakon 100 metara znak. A kamo sada?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju