Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Vožnje izvan kvarta - samo extremno!

<< < (22/292) > >>

Tomi_ZG:
Kaj je je edukovao si ove kojima do susjednog kvarta ispadne karb,ili lonče,a pogotovo one koji na izlasku iz grada i ulasku u šumu tvrde da će cvikat,nikaj drugo neg cirkusanti,svaka ti dala još jednom

RunnerSukosan:
Suvi ja i pero smo resili da ti ispecemo lignjicu sa nutellom,tunom i vrhnjem! :laughing7:

Evo moj mali warm up za sutra! Idem kod frenda ante u Split i usput da testiram vevericu na duze relacije. Naravno njegova veverica isto ide na test pa ako zadovolji kriterije dobit ce diplomu :headbang:

cava:
pali gps i dolazi, ne budes li ima 107gps max, dat ces mi i svoju diplomu  :toothy12:
printaj :)

RunnerSukosan:
Evo jucer sam realizirao svoju zamisao. Potegao sam za St.

Ulio sam 40kn u Zadru.  U vodicama sam ulio 20kn do vrha.
bild hochladen

Zatim sam stao opalit par fotkica kod sibenskog mosta :headbang:

Evo i jednog nesretnila.. Garant nije postelao smjesu kad je isao preko mosta :laughing7:

Kasnije nisam nista slikao. Kad sam stigao u Split opet sam se uhvatio fotkanja.

Urucena i diploma za vevericu :icon_thumright:

Ispred Poljuda :headbang:

Veverice se prosirile i na Marjan :icon_biggrin:

Par fotki s Marjana.

Kerum tower :laughing7:

Nabrzaka jos nesto calabrcnit i kuci.

Da zakljucim sve cesta je bila prva liga (bilo je par radova na zalost). Put je trajao cca 2 sata, a ovi splicani su ludi sto se tice postivanja prometnih znakova hahaha

Po povratkuu sam stao u Pakostane na pumpu ,a ono drugovi milicajci pregledavaju nes oko auta i odu oni prije mene i docekaju me. Vozacka, prometna i sad on mene pocne pregledavat jel imam kakvih zabranjenih supstanci. Naravno sve proslo bez problema i sibaj doma kuci.

Eto jos jedan dokaz da motor nije uopce cvikao i slicno    :laughing7:

Corector:
Veverice tripuju na sve strane , a nikome ne lepi  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju