Tehnički kutak > Garaža

piaggio zip 50

<< < (14/23) > >>

RunnerSukosan:

--- Citat: lixtronic - 11 Rujan, 2016, 20:54:15 ---Dogovorit ćemo se mi za taj polomi onda tokom drugog tjedna kad neka lova kapne, polutke slikam jer će ovih dana deklo dole i ide na poliranje  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Ako se odlucis javi se na pm. da se dogovorimo  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Shokre.:

--- Citat: Tomi_ZG - 11 Rujan, 2016, 20:23:06 ---Prvo ti kanale na polutkama poslikaj kaj sam ti rekao,dobar je i polini vario,jedino je multivar na piaggiu lakše uštelat "po forumski" jer se u startu zna koji centralni dobro radi s njim,svi ga imaju pa je manje nepoznanica

--- Kraj citata ---

nemože staviti multivar za modele od 2001 god na dalje sa 19x15.5 rolicama gore jer ne paše ni jedan remen onda jer on ima "male"polutke od 128 mm a ne 134 kako imaju modeli od 2001 ako se dobro sjećam tako je bilo na mom zipu.. ako želi multivar napred mora stavljati overrange gore,ili kupiti multivar sa 16x13 rolicama

Tomi_ZG:
Nek stavi 134 polutke,ima polovnih po 150kn,već sam mu negdje napisao,jer ja s onim banana starim kanalima ne bi ni palio skuter

lixtronic:
A ja uzeo novi remen  ::)

Znači multivar/hi speed neće pasat na ovu igru? Polutke ću lako nabavit, ubiti neću jer još ni neznan koje su na njemu... opet previše informacija... ajmo krenut jednostavno...

Sad imam remen original za pia kratki blok, ako stavim polomi hi speed kojeg mi runner nudi, to će radit ili neće, tj. dali će remen bit dobar?

Ako su polutke kao šta tomi kaže starijeg tipa i zamjenim ih novijima sa recimo starijeg runnera nrga ili sličnog i opet sramim taj hi speed vario dal će to igrat sa trenutnim original remenom koji je unutra?

Ako mi treba novi remen koji trebam uzet?

Setup u glavi bi mi bio hi speed vario novije polutke (ako su starije unutra) 17.5 i ostalo rolice federi to ću nekako skombinirat, opet pitanje za sve to, dali ce remen koji imam bit dobar ili ne znači vario i nove polutke i trenutni remen dal to igra? Ubiti samo me taj remen muči neznan šta ću sa njim sve ovo drugo mi je više-manje jasno 

robyakarider:
Pa ako stavljas veće polutke ide i duži remen

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju