Tehnički kutak > Garaža

piaggio zip 50

<< < (13/23) > >>

RunnerSukosan:
Ide to tebi svaka cast :icon_thumright: Imam ti ja ako zelis polini hi speed vatiomat u odlicnom stanju sad nezz kakav airbox imas al imam red sponge za noviji airbox ako je taj u pitanju :) Gljivu nemoj stavljat..

lixtronic:
ma gledaj ovako, ja nemam pojma, meni treba variomat da nemam rupe u ubrzanju, svi govore o tom malossi multivaru i vidim da ga svi trpaju gore a i dostupnost rolina je velika, objasni mi malo šta je taj polini i kako se ponaša, dal to ide na serijau ili kako. koji mi centralni treba za njega, ko za multivar ili? ako je ista/slična stvar ko multivar naravno da mi paše i da cemo se nešto dogovorit kad dođem do neke love... kažem nisam nikad bio u svijetu skutera i nemam pojma kako to sve ide

RunnerSukosan:

--- Citat: lixtronic - 11 Rujan, 2016, 18:48:49 ---ma gledaj ovako, ja nemam pojma, meni treba variomat da nemam rupe u ubrzanju, svi govore o tom malossi multivaru i vidim da ga svi trpaju gore a i dostupnost rolina je velika, objasni mi malo šta je taj polini i kako se ponaša, dal to ide na serijau ili kako. koji mi centralni treba za njega, ko za multivar ili? ako je ista/slična stvar ko multivar naravno da mi paše i da cemo se nešto dogovorit kad dođem do neke love... kažem nisam nikad bio u svijetu skutera i nemam pojma kako to sve ide

--- Kraj citata ---
Rolice idu iste dimenzije ko multivar.
Polini isto ko malossi ispegla rupu u ubrzanju, vozio sam i polini i malossi i neces fulat ni s jednim. Malo.je drukciji kut dizanja rolica cak mislim da je polini malo kvalitetnije izrade.. Centralni ti ide malossi ljubičasti imam i polini al nezz koja je oznaka moram provjerit. Dam ti polini org rolice 6.3gr stavi i vozi. Ako se odlucis mozes de javit  :)

Tomi_ZG:
Prvo ti kanale na polutkama poslikaj kaj sam ti rekao,dobar je i polini vario,jedino je multivar na piaggiu lakše uštelat "po forumski" jer se u startu zna koji centralni dobro radi s njim,svi ga imaju pa je manje nepoznanica

lixtronic:
Dogovorit ćemo se mi za taj polomi onda tokom drugog tjedna kad neka lova kapne, polutke slikam jer će ovih dana deklo dole i ide na poliranje  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju