Općenito > Generalno o skuterima
Mišljenje o skuterima gilera nexus 250 ie vs 300 ie.
malihaer123:
Pozdrav, za sada imam runner sp 50 serijala koju san kupija novu ima 3 god. i vise mi je dojadija jer je dosta trom a i trosi podosta.
Tako da razmišljam da ga prodam i da kupim nekog jaceg kao nexusa iz naslova ili st 200, sad kao prvo potrošnja mi je dosta bitna jer su to sve relacije na kojima se vozim sa punim gasom znaci naglo stajanje i polaženje. Želim da je i dosta lak za održavanje to jest da se ne kvari lako. Cijenom cu ici max na nekih 3000 e a što jeftini to bolje. Tako da malo mi opišete ako neko ima ili je imao te spomenute skutere.
I da ako nekoga zanima zasto prelazak sa 50 na vise je taj da kad sam sjeo na beverlia 200 i probao i vidio udobnost i brzinu odmah sam rekao da cu promjenit svog kad tad.
AutomaticA3MS:
Bolje je 250 jer je registracija dosta jeftinija a mašine su tu negdje što se snage tiče..
malihaer123:
Al problem je nać dobru 250 a pogotovo ie model, 300ie ima novijih iako ni njih nema nesto bajno po njušci.
Dali zna neko da li je na startu skuter jak to jest dali povlači dobro. I ako neko zna koliko prosječno više troši st 200 naspram 250/300 ie te koji je brzi. Znam da pitam puno stvari al ovaj put se ne zelim zeznit ko sa sp 50.
steeef:
kupi i.e. 250 ili 300,ovisno koi nadjes u boljem stanju za novce s koima raspolazes..
ko i sveg ostalog kaj se polovno prodaje,imas boljih i losijih primjeraka.
Corector:
Koliko ti je uzimala 50-ica, i jesi imao puvalicu?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju