Tehnički kutak > Tuning skutera
POMOĆ OKO AEROXA
RunnerSukosan:
Da nije za svaki dan i da trosi to sigurno :icon_biggrin:
Jel mislis na ovaj 86ccm big bore? Jer bas pod nazivom 80 ne postoji
ljubo46:
--- Citat: zvonimir1511 - 21 Srpanj, 2016, 08:59:17 ---Hvala dečki nisam vam mogao odgovoriti nisam imao int.... Narućio sam rolice 4.0 4.5 i 5.0 grama.... zuti centralni... i malosievu red sponge...
A OVO ZA NATEGNUO KVACILO: ZATEGNUT DO KRAJA NA OPRUGAMA DAPOSTIZE STO VECE OBRTAJE...
Planiram stavljati
MALOSSI MHR 80 TEAM CILINDAR KIT.
RADILICU MOTOFORC HPC.
LEZAJEVE I SEMERINGE.
KARBURATOR DELORTO 21 MM
SVJECICA NGK
DIZNE ZA STELANJE.
ZNACI SVE TO ZA 500€€€ DOBIJEM CCA 18-20 KS... DALI ZNATE ISTA O OVOME KITU?? :help:
--- Kraj citata ---
znam samo da se neces dugo vozit.. :toothy12:
a bez popratnog sadrzaja poput auspuha i ostalog ne racunaj na te konje. :icon_thumright:
Tomi_ZG:
--- Citat: zvonimir1511 - 21 Srpanj, 2016, 08:59:17 ---Hvala dečki nisam vam mogao odgovoriti nisam imao int.... Narućio sam rolice 4.0 4.5 i 5.0 grama.... zuti centralni... i malosievu red sponge...
A OVO ZA NATEGNUO KVACILO: ZATEGNUT DO KRAJA NA OPRUGAMA DAPOSTIZE STO VECE OBRTAJE...
Planiram stavljati
MALOSSI MHR 80 TEAM CILINDAR KIT.
RADILICU MOTOFORC HPC.
LEZAJEVE I SEMERINGE.
KARBURATOR DELORTO 21 MM
SVJECICA NGK
DIZNE ZA STELANJE.
ZNACI SVE TO ZA 500€€€ DOBIJEM CCA 18-20 KS... DALI ZNATE ISTA O OVOME KITU?? :help:
--- Kraj citata ---
Da taj kit radi kak spada treba najmanje 10000kn popratnih dijelova,nije za one koji nemaju dugogodišnje iskustvo sa slaganjem takvih setupova,troši jedno 10 litara na 100,ne traje dugo,uglavnom čim pitaš takva pitanja nije to za tebe,pun je forum raznih likova koji bi vozili HE a ni ne znaju kaj je to i koliko to košta
RunnerSukosan:
To je nesto tipa onog sto je htio HE 95ccm za cestu :toothy12:
Tomi_ZG:
Ovo je malo blaža varijanta ;D
Ma ljudi su neinformirani pa ne znaju o čemu se radi,misle iz 50ccm bloka izvuć 20 konja za 500 eura,kak da ne
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju