Tehnički kutak > Tuning skutera
POMOĆ OKO AEROXA
miha12357:
base je puno trajniji i must have na skuteru...ne smetas nikom i niko ti ne smeta...
s midom nebus dobil na krajnjoj bez postenog prijenosa a to je ppuno love..
za 20-30ak kmh...ako si u mogucnosti...
slozi dr.evo nadi neki overrange...nezz al doppler vario linearne polutke su jos medu jeftinijim solucijama...
i imas skuter koji ide 100gps i ljepo poteze...
baa sam jucer nabacio dir ja i cura 80 lagane voznje bez ikakvog problema u brijeg...
s time da je minarelli zracnjak s dr.evo i zx...
ili jos jednostavnije kupi motor...
Patr1k747:
--- Citat: miha12357 - 24 Srpanj, 2016, 11:11:03 ---base je puno trajniji i must have na skuteru...ne smetas nikom i niko ti ne smeta...
s midom nebus dobil na krajnjoj bez postenog prijenosa a to je ppuno love..
za 20-30ak kmh...ako si u mogucnosti...
slozi dr.evo nadi neki overrange...nezz al doppler vario linearne polutke su jos medu jeftinijim solucijama...
i imas skuter koji ide 100gps i ljepo poteze...
baa sam jucer nabacio dir ja i cura 80 lagane voznje bez ikakvog problema u brijeg...
s time da je minarelli zracnjak s dr.evo i zx...
ili jos jednostavnije kupi motor...
--- Kraj citata ---
ne motor , dok ne skupim za Z750 nikakvi motor , ali za 2 godine sihurno idem na nekaj jace , a planiram nexus 250,300,500 ili beverly 400 .
ZNaci onda bolje kada ce se morati mijenjati staviti opet 50 ccm i gotovo ?
zvonimir1511:
Pa ono nie sad bas za divljanje ali da se dize a i za svaki dan u danu cca 25-30 km da pređem jedino ak idem na neki moto parti dalje.... Danas su mi stigli djelovi nisam nista posebno uezimao... Rolice polini 3.5... 4... 4.5 i 5 gr... zuti malossi centralni i red sponge zracni filter... cuo sam da nie lose promjeniti ususne lamelice ???
RunnerSukosan:
Nije lose imas bolji odaziv i u slucaju da pukne samo izgori i ne unisti masinu.(govorim za carbon usisne)
R-Fan7:
hm hm pa base ce dizat roxa ako je prijenos dobro postelan. I ako je neki auspuh za nize okretaje tipa gianeli extra haha (bar sam ja tako imao i mali nije prednji kotac spustao sa malossi sportom)
opet bit ce i dugotrajan i malo ce trosit, a najjeftinija ti je investicija, samo neces imat neznam kakvu krajnju, mozda 100 po gps al da ti je glava između koljena.
:headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju