Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Moja pila

<< < (2/3) > >>

stark1:

--- Citat: dino_sk - 05 Listopad, 2008, 21:39:23 ---
--- Citat: PAVOPUSKA - 05 Listopad, 2008, 21:30:51 ---hehe cuvat cu ga neboj se, nego ove ljubomorne budale su mi vec 3 put ispuhali zadnju gumu mamu im hebem  :angry7:

--- Kraj citata ---
takvih ima svuda i meni su znali skut odnest i sakrit ga  :binkybaby: :binkybaby:
kreteni sta drugo rec nisam im ja kriv sto nemaju ,dabogda i neimali  :toothy12:

--- Kraj citata ---
hahahha...kad neznate snjima postupati na pravi nacin...na moj nesmju ni sjesti

ja pred skolom neki likovi  gledaju motor i jedan sjedi na njemu..ja fino dodjem ..i reknem.dirni ga jos jednom glavu ti s ramena skidam..i lik sidje i odose..a mogli su me istuci jbt..hehehe

dino_sk:

--- Citat: gigo_sf2 - 05 Listopad, 2008, 21:42:47 ---
--- Citat: dino_sk - 05 Listopad, 2008, 21:39:23 ---
--- Citat: PAVOPUSKA - 05 Listopad, 2008, 21:30:51 ---hehe cuvat cu ga neboj se, nego ove ljubomorne budale su mi vec 3 put ispuhali zadnju gumu mamu im hebem  :angry7:

--- Kraj citata ---
takvih ima svuda i meni su znali skut odnest i sakrit ga  :binkybaby: :binkybaby:
kreteni sta drugo rec nisam im ja kriv sto nemaju ,dabogda i neimali  :toothy12:

--- Kraj citata ---
hahahha...kad neznate snjima postupati na pravi nacin...na moj nesmju ni sjesti

ja pred skolom neki likovi  gledaju motor i jedan sjedi na njemu..ja fino dodjem ..i reknem.dirni ga jos jednom glavu ti s ramena skidam..i lik sidje i odose..a mogli su me istuci jbt..hehehe

--- Kraj citata ---
ma parkiro sam bio iza skole jer je kisa padala pa ga stavio ispod krova i ovi ga odnjeli ........morat cu onaj alarm i daljinsko paljnje stavit hitno

a ovaj derbi je jeben  :notworthy:

R@kija:
jeben derbi... :icon_thumright:

dino gp1:
Lijep derbi, pazi ga i dobro će te služit :icon_thumright:

PAVOPUSKA:
bajdevej skinuo bi onu kurcevu plastiku di dolazi tablica a nju bi prdnuo dole na blatobran, di ima za kupit postolje zna li neko?! :help:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju