Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Moj NRG-Low Midrace
gumy:
samo lagano sa sastavljenjem, sretno.
Ivan SP:
--- Citat: 3alfa3 - 13 Listopad, 2008, 22:09:30 ---
--- Citat: Ivan SP - 13 Listopad, 2008, 22:02:15 ---taj semering se najlipše nabija sa malim gedorićem 11 na dugo produženje namažeš ga masti i ide ko saliven...
--- Kraj citata ---
...i tako najcesce strada feder u njemu jer je stjenka gedore predebela.
--- Kraj citata ---
ja mislim da otkad radim sam namontirao 200semeringa i valjda znam jesam li ga oštetija ili ne bitno je ne sasjeći unutarnji profil a za vanjski je lakoiako nećeš ga nikad oštetit samo polaganim udarcem sa unutarnje strane :headbang:
3alfa3:
--- Citat: Ivan SP - 13 Listopad, 2008, 23:21:24 ---
--- Citat: 3alfa3 - 13 Listopad, 2008, 22:09:30 ---
--- Citat: Ivan SP - 13 Listopad, 2008, 22:02:15 ---taj semering se najlipše nabija sa malim gedorićem 11 na dugo produženje namažeš ga masti i ide ko saliven...
--- Kraj citata ---
...i tako najcesce strada feder u njemu jer je stjenka gedore predebela.
--- Kraj citata ---
ja mislim da otkad radim sam namontirao 200semeringa i valjda znam jesam li ga oštetija ili ne bitno je ne sasjeći unutarnji profil a za vanjski je lakoiako nećeš ga nikad oštetit samo polaganim udarcem sa unutarnje strane :headbang:
--- Kraj citata ---
Ja sam ih unistio 2 za redom i onda napravio posteni alat. Od onda to mogu raditi u mraku bez straha za semering
Ivan SP:
a pazi zna se dogodit..
vasso123:
Danas se radilo ;D...otkad sam doso poslijepodne doma do sad...stavio sam vodenu,lezajeve,radilicu,semeringe,paljenje,magnet...sutra ce bit upaljen nadam se,stavit cu slike tijekom vikenda...sto se tice vodene pumpe,od haca sam kupio bgm vodenu-ne valja nis,nemojte to uzimat.Lezajevi imaju lufta na osovini,nema jednog segera,propeler je deformiran,ma katastrofa,sva sreca pa sam imo rms vodenu koju sam prije kupio pa sam stavio nju skupa sa Corteco semeringom koji sam danas dobio.
Sutra update,stay tuned
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju