Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Moj NRG-Low Midrace

<< < (6/10) > >>

R@kija:
ovaj nosac od yasunia kaj ide na blok,nekak mi izgleda slabo,jel to istina???

dino gp1:

--- Citat: rakitje00 - 08 Listopad, 2008, 11:19:59 ---ovaj nosac od yasunia kaj ide na blok,nekak mi izgleda slabo,jel to istina???

--- Kraj citata ---

To ti se čini na slici, kvalitetan je taj nosac!

SlowRider:

--- Citat: rakitje00 - 08 Listopad, 2008, 11:19:59 ---ovaj nosac od yasunia kaj ide na blok,nekak mi izgleda slabo,jel to istina???

--- Kraj citata ---

Ne mora izgledati masivno da bi bio kvalitetan.

3alfa3:
Seleni izmedju spuha i tog nosaca su tako kvalitetni da nosac moze biti i od stakla i bio bi dobar.
A i samim time sto je tanak i dugacak, svojim uvijanjem dodatno smanjuje vibracije.

vasso123:
Evo da ne mislite da je projekt stao ili sta vec...napravio sam alat za stavljanje tog prokletog semeringa vodene pumpe,rijec je o opako preradjenom cepu flomastera :laughing6: :laughing6: :laughing6:
Mislim da ce me decki iz malossija pitat da im prodam patent:

Eto kao sto vidite morao sam taj super alat isprobat da bi se uvjerio da radi,i stari semering je usao bez vecih problema,vidjet cemo kako ce ic unutra Corteco plavi semering,narucio sam ih 5 komada za svaki slucaj :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Sutra sam vec u Rijeci,vracam se u petak i tad se projekt zesce nastavlja(bar po planu),cilj mi je da ne napravim niti jedan fush,znaci nema zajebancije,ovaj vikend bi NRG trebo upalit...
Stay tuned

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju