Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner sp 50 Black Soul

<< < (14/110) > >>

RunnerSukosan:

--- Citat: Tomi_ZG - 06 Listopad, 2016, 22:36:33 ---Mislio sam na spoj gornjeg i donjeg nosača,imbus šaraf dosta viri,moj je još podložen s dvije šajbice pa mi je zato kod mjerenja ispadalo da bi top udarao,treba stavit plitke ključ šarafe kakve ti imaš

--- Kraj citata ---
Ahaa kuzim
Drago mi je da sam pomogao razbit misterij :icon_biggrin:
Posto sam skuzio da je to in trebalo bi nazvat ovaj spuh zx-rr haha :toothy9:
Salu na stranu stvarno je milina kad me moras slusat ovo drekalo. I jos je kapao ko vojni fap.

Corector:
e da, ti imas ZX-a s kratkom granom, mozda zato pase sve  :icon_scratch:

RunnerSukosan:

--- Citat: Corector - 06 Listopad, 2016, 23:04:37 ---e da, ti imas ZX-a s kratkom granom, mozda zato pase sve  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
E nemam pojma da ste malo blize sad bi mi to isprobali ovako ne znam nikog da ima zx s dugom.
Al ja mislim da bi to trebalo pasat :icon_scratch:

Dax:
Uf taj zx i ja sam jedva cekao da ga se rijesim,dobar u niskim,a banana u visokim okretajima i u krajnjoj
Ovaj top je dosta tisi i r je malko jaci!
Imas kakvih promjena u performansama,jel ide sta bolje,znam da je samo top,ali i on puno znaci?
Ma samo gianelli ili yasuni,sa njima imam samo dobra iskustva!

RunnerSukosan:

--- Citat: Dax - 07 Listopad, 2016, 14:59:56 ---Uf taj zx i ja sam jedva cekao da ga se rijesim,dobar u niskim,a banana u visokim okretajima i u krajnjoj
Ovaj top je dosta tisi i r je malko jaci!
Imas kakvih promjena u performansama,jel ide sta bolje,znam da je samo top,ali i on puno znaci?
Ma samo gianelli ili yasuni,sa njima imam samo dobra iskustva!

--- Kraj citata ---
Bas to,krajnja mu je bila najmanja u odnosu na spuhove koje sam do sad imao.
Znas da me iznenadilo da zapravo ima povecanja u performansama odnosno u krajnjoj, jer npr na jednoj uzbrdici koju svaki dan prolazim sa zx topom je na full gasu vukao 68 sto me jako zivciralo i onda sam mislio kit uzet al sad u biti nenadano kako sam uzeo zxr zbog smanjenja buke i jutros ista relacija i na toj uzbrdici sad 74 ide sto me jako iznenadilo i u biti bilo je jos malo gasa al sad tih 2-3 kmh mi ne znace nis tkd se zelja za kitem smanjila :icon_biggrin:
O gianelliu mislim da je to dobar spuh al je drekavac ko zx mada mi je od npr revers koji frend ima na roxu jos iritantniji. A yasuni je yasuni tu nemam sto rec, prodao sam yasuni z zbog glupog razloga i dan danas mi je zao zbog toga. Definitivno jedan od boljih spuhova.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju