Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner sp 50 Black Soul
RunnerSukosan:
Neces vjerovat bez problema je usao sto ni sam nisam vjerovao. Prvo skinem zx-ov top i probam ovog nece uc ja mislio eno bit ce za#ebancije jer je udarao od nosac zbog velicine. I onda skinem spuh s motora skinem nosace sa spuha stavim zxr-ov top samo ga lagano pricvrstim sarafima, zavrnem nosace opet,stAvim selnu (jer inace kad se pritegne top ne moze slena uc) i onda je u biti lako pritegne se top pritegne se selna i sjeda sve u milimetar i nigdje ne struze.
A top sam nabavio od gumy-ja mada sam i ja sumnjao da iko to ima al eto cuda se dogadaju :icon_biggrin:
RunnerSukosan:
--- Citat: Corector - 06 Listopad, 2016, 21:44:22 ---Dobar posao u Sukosanu :icon_thumright:
Daj slikaj gornji seraf nosaca auspuha na bloku. Jel tu jako tijesno sad?
--- Kraj citata ---
Samo je tijesan onaj saraf na nosacu spuha ,na bloku i sve ostalo nema problema.
Poslikam to sutra il cek da vidim mozda imam sliku :icon_thumright:
aragonY:
E da si bliže ja bih kupio tu kiflu od zxa haha
Jel mi se čini ili je šira i ova unutarnja cijev na topu od zxra?
RunnerSukosan:
--- Citat: aragonY - 06 Listopad, 2016, 21:51:37 ---E da si bliže ja bih kupio tu kiflu od zxa haha
Jel mi se čini ili je šira i ova unutarnja cijev na topu od zxra?
--- Kraj citata ---
Dao bi ti ga tocno za kiflu :icon_biggrin:
Nije cini ti se jer je zxr glomazniji,samo je ispusna cijev sira. Brtva od zx-a ide na zxr tkd su isti promjeri.
RunnerSukosan:
Evo decki samo za vas sam otisao u garazu slikati :icon_biggrin:
Jedino je ovaj na knap ali top od nista ne struze. Ovo bi se bez problema vilicastim moglo dohvatit.
Na ovoj slici izgleda da je dosta blizu plastici al u stvarnosti nije :icon_scratch:
Zahvaljujem se na pohvalama :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju