Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner sp 50 Black Soul

<< < (10/110) > >>

Tomi_ZG:

--- Citat: RunnerSukosan - 09 Rujan, 2016, 15:41:14 ---Morat cu tomiju postom litru poslat :toothy9:

--- Kraj citata ---
j****u od ove godine više ne dolazim u bibinje,inače bi mi na licu mjesta litru smazali  :laughing7:

Eto vidiš da je guma prava

A ovi u vulkalu  :omfg:

Mada je možda tvoja greška kaj nisi doma skinuo kotače i odnio ih sam,da oni ne mesare po spuhu i vilicama

RunnerSukosan:

--- Citat: Tomi_ZG - 11 Rujan, 2016, 20:32:33 ---
--- Citat: RunnerSukosan - 09 Rujan, 2016, 15:41:14 ---Morat cu tomiju postom litru poslat :toothy9:

--- Kraj citata ---
j****u od ove godine više ne dolazim u bibinje,inače bi mi na licu mjesta litru smazali  :laughing7:

--- Kraj citata ---
Za 2 godine se ako sve dobro prode selim u Zg ( tocnije VG) tkd nece ta litra propast  :icon_biggrin:
Gume je odlicna ja je mogu samo dalje preporucit, po kisi kad su hladne treba malo laganije al poslije drzi odlicno tkd za gumu nemam primjedbi.

Malo sam i ja kriv da al znas kako ide ono ajde nek naprave kad vec sve rade al drugi put bez razmisljanja skidam sam. I naravno nikad vise u vulkal! :angry7:

RunnerSukosan:
Da dignem malo temu ;D
Runner vozi al opet me proganjaju vibracije u straznjem dijelu dekla.. Zakljucio sam da je otisao lezaj poklopca getribe (onaj na koji primar ide) pa bi mi jako pomoglo ako bi mi netko rekao dimenzije lezaja i semeringa. Naime to je vec mijenjano u ovlastenom al vec sam davno zakljucio da ti jadnici ni k ne znaju,lezajevi su logicno koreja s#it..
Usporedivao sam tocnost sata i jako sam iznenaden.

Sat je pokazivao 88 sto je u biti 1.85kmh vise neg gps :icon_biggrin:
Cesta je ravna i vozio sam u normalnom polozaju,mozda bi bio jos koji kmh da nije puhao vjetar i da lezaj ne zeza al nije to sad bitno.

Gilera_50:
Kako se zove app?

RunnerSukosan:
Speedometer GPS.
Zna neko dimenzije?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju