Općenito > Trgovine
tražim auspuh za SP180
avr freak:
--- Citat: sapko - 13 Srpanj, 2016, 00:42:16 ---javi kada stigne koliko je dugo putovalo i kako je prošlo na carini, i da naravno utiske. Cijena je presmješna.
--- Kraj citata ---
bude ti javio kak Tomi veli, samo je pitanje vremena. Mislim briga mene ko kaj radi, kupuje stavlja na svoj skuter, kaj se mene tiče nek se voze i bez auspuha samo mi je žao samog motora. Već vidim poruku čupa bolje i ide bolje, kaj? Zvuk?! nije vam to 2t i točka.
Baš sam neki dan tu u Zadru na placu gledal RayBan naočale za 120kn, pa iste su ko ove u dućanu za soma kuna :zubo: :zubo:
elwuss:
samo da napomenem da me ne zanimaju kineski akrapoviči.
Tražim original auspuh za SP 180.
pa ako netko zna...
Corector:
Daj si radije besplatno unisti motor ako planiras kupiti to s ebaya :evil6: ovak moras PLATITI da ga unistis ???
Dakle ima se para...
sapko:
Upravo iz ovog razloga se ljudi logiraju na forume, ako je netko zeznuo svoj motor sa nečim sta nevalja red je da se tu napiše pa da i drugi znaju na sta da paze, a isto tako ako se može nekome pomoći da se čovjeku pomogne tu smo. Mislim da je to svrha svih foruma, netreba odmah komentirati u stilu "ima se para" "ako hoćes uništiti motor samo stavi, bolje čupa....). Mislim novi sam tu i ne mislim prodavati pamet samo iznosim svoje mišljenje.
Tomi_ZG:
Corector je odgovorio sarkastično al je potpuno u pravu
Ti spuhovi kure ispušne ventile,događa se i sa brand markama,a s raznim kuceljima,serdarevićima,dubravčićima,"akrapima" i sl. pogotovo,ja ih znam par kojima se to dogodilo na 4t skuterima od 125-250ccm,samo ljudi šute neće ti to priznat
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju