Općenito > Generalno o skuterima
Koj skuter do 5000, 50cc
ditek:
:omfg:
Corector:
Imas novu gileru runner 2014 registrirana s koferom za 4500kn na njuskalu, i kaze aprilia sr 50r 2013 god za 3700kn.
, tako mi je rekao jedan na telefoni na njuskalu da ima.
Edi Margeta:
Pa zelim kvalitetan skuter, yamaha mi je premalena
martin gpr:
Imao sam i gileru runner sp 50 2005g sa auspuhom sportskim i imao je originalnih 13tkm od prvog vlasnika i isel je 90-95 ali dere seee ko lud i troši 6l i imao sam peugeot speedfight 50 2002g sa 34tkm serijala išao je 80 i trošio je 3.5l i radio sam turu s 2 dvojicom od 120km i nije bilo problema i mikad me nije ostavio i ako te ne drže te performanse savjetujem ti pežoa vodeno hlađenje i da pežo po gradu nije kuhal a runner je obavezno kuhal pogotovo ako je bila gužva ili od semafora do semafora i sad vozim pežoa trekkera 100cc i ako je skuter u pitanju nejdem dalje od pežoa
onil94:
Ocito tvoj runner nije bio u bas bajnom stanju jer se dobro hladi i ne trosi preko 4,5 l pa cak i sa auspuhom. Serijala mi je trosilo od 3.8 - 4.2l zavisi kako se ustela i kako se vozi. A prijatelju je sa kitom nrg trosio oko 4 l max. Sve su to isti motori aprilia, gilera ili nrg i svi idu isto samo je izgled i neke sitnice drugacije. I oni koji kazu da im takvi skuteri trose po 5-6l i vise ili nisu nastelali to kak spada ili nesto nesto nevalja.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju