Općenito > Generalno o skuterima
Koj skuter do 5000, 50cc
zvonkec92:
malaguti F15
Patr1k747:
zasto ti je yamaha premalena? jedino ako mislis vecinu voziti jos nekoga odiza :icon_scratch:
Edi Margeta:
Pa cesto cu biti sa nekim na motoru
onil94:
--- Citat: Edi Margeta - 05 Srpanj, 2016, 12:08:50 ---Znaci onda ili nrg ili s50?
--- Kraj citata ---
Joj daj prcaju te Runner, NRG, SR sve su to iste masine i najjaci 50ccm skuteri. Ako te zanimaju performanes jedini skuteri koje gledas. Ako te zanima potrosnja ides na 4T, a sve ostalo biras izmedju. Neko nevoli piaggio masine i izgled pa ide na pezu ili yamahu. Kineze po meni nemoj ni gledat.
onil94:
--- Citat: martin gpr - 05 Srpanj, 2016, 02:13:38 ---Onil94 kako to mislis kako se vozim? Pa pun gas kako drukcije na 50cc a sto se hlađenja tice hladio je inace dobro ali stani kreni i cekanje u guzvi ili semaforu e tu se pregrijaval i jednom kuhal jer nisam gledao a masina je jos imala blokade kad sam ga kupio od prvog vlasnika i kompresija je bila odlicna i palio je na zub bio je dellorto 17.5 65 dizna protocni filter zraka auspuh malossi replica i rolice 5.0 grama i bjeli centralni feder malossi svjecica je bila na punom gasu boje cigle i potrošnja mi je bila 6l ali stalnog gasa bez šparanja
--- Kraj citata ---
Narvano da je full gas cim se zagrije. Ali opet ponavljam, ocito nije bio u bajnom stanju i nije bilo nastelano kako spada. Po najvecoj temperaturi usred Zg-a nikad nije preso 1 crticu preko pola (na novom satu) i to cim pocnes vozit padne opet na pola, pa vozio se ti 2h po gradu i po temperaturi od 40°C. Ti si prvi od kojeg cujem da mu je motor prokuhao a da je "sve radilo kak spada". Ljudi se voze sa kitom gore pa ful gas deru nisam cuo da mid-race prelazi preko 6-7l i to losije ustelani, a kamoli serijala sa auspuhom.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju