Tehnički kutak > Tuning skutera

Luna - auspuh pregrade

(1/2) > >>

animatrix:
zvonio mi auspuh i ja ga izrezem da nadjem problem, i napravim jos veci. izvadio sam 2 pregrade na kraju auspuha koje su sluzile da malo uspore plinove... jedva nekako rijesio da se povari nazad auspuh.. i upalim skuter i radio na hladno dok nije poceo spustati okretaje... kad je spustio na normalan ler poceo se gasiti... zakurblam ga i radi mozda sekundu i ugasi se... dok mi je auspuh bio dolje, upalio sam skuter bez problema. jel smeta to sto sam izvadio pregrade? u cem je problem?

3alfa3:

--- Citat: animatrix - 05 Listopad, 2008, 02:03:12 ---zvonio mi auspuh i ja ga izrezem da nadjem problem, i napravim jos veci. izvadio sam 2 pregrade na kraju auspuha koje su sluzile da malo uspore plinove... jedva nekako rijesio da se povari nazad auspuh.. i upalim skuter i radio na hladno dok nije poceo spustati okretaje... kad je spustio na normalan ler poceo se gasiti... zakurblam ga i radi mozda sekundu i ugasi se... dok mi je auspuh bio dolje, upalio sam skuter bez problema. jel smeta to sto sam izvadio pregrade? u cem je problem?

--- Kraj citata ---

Pa ako radi bez spuha, nema razloga zasto nebi radio i sa ful otvorenim spuhom. Barem na leru.
Jel problem opet nastane ako vratis spuh? Ako da - predajem se - ne razumijem zasto bi to bilo tako.
Sve pod uvjetom da je skuter prije prerade spuha radio normalno.

phoenix:
pa povecaj ler gas i napred

animatrix:
sranje... danas namjestali ler gas... jednostavno nema efekta.. na hladno motor pali bez problema dok je pod cokom.. cim se zagrije nemogu ga upaliti...

Hrga:

--- Citat: animatrix - 05 Listopad, 2008, 22:25:29 ---sranje... danas namjestali ler gas... jednostavno nema efekta.. na hladno motor pali bez problema dok je pod cokom.. cim se zagrije nemogu ga upaliti...

--- Kraj citata ---

da nije glava pukla po pola  :laughing6: :laughing6: :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju