Ostalo > Razne offtopic teme :)

Zelja za voznjom a neznam sto kupiti

<< < (2/7) > >>

roc:
Onda mu ni ne treba tema u motociklima..., jedino rs 50 i nešto slično

Patr1k747:
ma nek uzme jeftini neki s piaggio grupacija ili aeroxa  - kit 70 ,auspuh i deri   :headbang:

Floki98:
Nisam ja mislio na neki cestovni motor nego nesto za sumu,neki quad ili neki cross ,gledao sam po njuskalu svako malo nesto ima,neznam sta je bolje uzet a da cim jeftinije prodjes,zongshen se brzo kvari kolko sam imal iskustva , a yamahu dobru nemos nac bez 1200€

zvonkec92:
mašine se i ne kvare tak na tim kinezima, odlazi sve ostalo samo ne mašina.

martin gpr:
Gle vozil sam i cr 125 96g i kineza 250 4t i to jee jebenoooo skupo održavati a najvise me koštal kinez rekel sam da ako budem tak pijad da si ga kupim drugi dan cu ga zapaliti samo da ne bacam novce u njega  i moja preporuka ili se drzi ceste i skutera i najvise sam zadovoljan sa peugeotom speedfightom 50 2002g isao je 85 i trosio 3.5 litre  a runnera nikad na dvor vise to jest piaggia ide bolje od pezoa ali nemoguce je to tociti meni je 5 cc trošila 5.5 litara i dojadilo mi to zujanje i okretaji i kupio sam si rs 125 em ide 2 put bolje og runnera i ne mrci tolko i trosi mi normalne vožnje do 7t ajd nekad i malo vise stisnem gasa ali trosi malo manje od 5 litara to jest 50 kn 120 km isprobano prekojucer tak da ako nemas kategoriu za 125 i ako zelis po cesti moja preporuka peugeot speedfight 50 lc a ako imas love ali stvarno love onda nista ne gledaj od kineza jer mojeg izživljavanja u šumi nije mogao izdržati a ako kupuješ crossa onda neki 250 2t i samo po malo :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju