Ostalo > Razne offtopic teme :)

Zelja za voznjom a neznam sto kupiti

<< < (4/7) > >>

RunnerSukosan:

--- Citat: Gil70 - 30 Travanj, 2017, 18:47:32 ---
--- Citat: zvonkec92 - 29 Travanj, 2017, 05:45:12 ---pezo je najbolji skuter, udoban i izdrzljiv a uz malo carolije ide ljepo a nis ne trosi.

--- Kraj citata ---

To sto je tebi dobar nemora znacit da je najbolji

--- Kraj citata ---
Sva sreca pa si vozio dosta motora i znas o motorima, brate daj se pricesti prvo :omfg: :omfg:

IgorSb:
Mislim da si uzmes vremena i pokusas sam skupiti info o skuterima tj nadji si par modela i udri istrazuj. Svatko ima svoj stavprema nekom brendu

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

spark:
Od 125 cross za taj novac bi mogao nac neku apriliu tuareg rally ili slicno sa rotax masinom , u
svakom slucaju bolje nego kinez

Gil70:

--- Citat: RunnerSukosan - 30 Travanj, 2017, 19:15:23 ---
--- Citat: Gil70 - 30 Travanj, 2017, 18:47:32 ---
--- Citat: zvonkec92 - 29 Travanj, 2017, 05:45:12 ---pezo je najbolji skuter, udoban i izdrzljiv a uz malo carolije ide ljepo a nis ne trosi.

--- Kraj citata ---

To sto je tebi dobar nemora znacit da je najbolji

--- Kraj citata ---
Sva sreca pa si vozio dosta motora i znas o motorima, brate daj se pricesti prvo :omfg: :omfg:

--- Kraj citata ---

Pa to je njegovo misljenje ,nemora odma biti da i drugi nisu dobri
I molim te nemoj se vise meni obracat samo oces svađu ,da ispadnem kao losa osoba ,lazes da sam te vrijeđo i ostalo .Promijenio si stav prema meni kad sam ti reko da se necu mijenjat sa tobom i tu sad nesto pametujes .

RunnerSukosan:
Pa sta mislis da sam ja klinjo ko ti pa da idem semu nedas mi lizu sad mi vise nisi frend ,daj se prvo pricesti pa cemo onda pricat. Rekao sam ti vec da imas manjak postovanja prema ostalima i bahatis se :icon_thumright:
Stay tuned brother :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju