Ostalo > Motocikli
Aprilia RSV4
andre@26:
Čuo sam od frendova koji voze 600ccm i 1000ccm da je ta nova RSV4 prava zvjer od motora :icon_tongue: da je u konkurenciji sa ostalima (honda,yamaha,suzuki,...)
Neznam kakve su joj vozne osobine (vjerojatno su dobre ako je aprilia toliko vremena radila i testirala oko tog motora) :) , ali siguran sam da mi je to najljepša seriska sportiva šta sam ja do sada vidio. :notworthy: :notworthy: :notworthy: :icon_thumright:
http://www.rsv4aprilia.com/
2TDottore:
Neka se samo oni tjese.R4 sa oko 180ks nemoze nikak bit konkurentan V4 masini sa isto tolko ak ne i vise.Ta aprilia ce bit opak motor samo su zajebali plastike koje jako vuku na dizajn japanaca,a zadnjeg kraja gotovo da ni nema sto je jako ruzno bar meni.A i nikak mi nije jasno zasto su stavili samo jedan auspuh na 4 cilindra sto je po meni glupost.Trebali su stavit 2 komada, ali ajde nisam ja pametniji od hrpe inzenjera koji su radili na toj apriliji.Ali cinjenica je da ce opako pomrsit racune svim japancima u klasi 1000. :icon_thumright:
andre@26:
Onaj tko mi kaže da je ružna stvarno nemamo sta pricati zajedno :toothy9: :toothy9: :toothy9:
Cestovna verzija
Superbike verzija
I jedna grupna
Samo nigdje nisam još uspio naći barem okvirnu cijenu oko koliko će se vrtiti.
R@kija:
preduhitril si me s otvaranjem teme,al nema veze,...
prvi kraj motora bi bil jeben samo da nema ovog dugog svijetla u sredini...i to kaj veli 2tdottore,neznam di bi drugi covjek trebo sjedit,jedino ako motor nije jednosjed...
ali brate mili vidi koja je to grana od spulje ko moja ruka brijem...
andre@26:
--- Citat: rakitje00 - 05 Listopad, 2008, 00:05:21 ---preduhitril si me s otvaranjem teme,al nema veze,...
prvi kraj motora bi bil jeben samo da nema ovog dugog svijetla u sredini...i to kaj veli 2tdottore,neznam di bi drugi covjek trebo sjedit,jedino ako motor nije jednosjed...
ali brate mili vidi koja je to grana od spulje ko moja ruka brijem...
--- Kraj citata ---
Pa cuj nisi jedini ljubitelj aprilie. :toothy9:
Taj motor je stvoren samo za vozača sve drugo je suvišno(mislim na suvozača), a sta se tuče svijetla možda su ga mogli bolje dizajnirati ali meni je ljep i ovako
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju