Tehnički kutak > Tuning skutera
Malossi delta i wingbell minarelli - info
OvErLoAd:
Ja imam rms racing pro kvačilo, samo to nije ono kao sa slike što je netko dao, očito su promjenili neke stvari tokom godina. Moj je kao rms racing sport pro sa slike (daju se našpanat federi) ali bez ovog pojačanja na foru delte. Hebo racing i rms racing pro (ovo moje stari tip bez pojačanja) i bgm racing pro su inače ista kvačila...
SlowRider:
Evo kako se ponasaju variomati kada je remen na vrhu tj. max. prijenosni omjer.
Serijski za piaggio:
Multivar ili polini za minarelli:
Ova druga slika me jako zbunjuje jer vodilice izadju na pola kada je remen na vrhu. To je sigurno jedan od razloga zasto remen ne ide do vrha na multivaru ili poliniju. I na neki nacin je dobro da ne ide do vrha jer bi se moglo sve razletiti.
dhorvat:
Drugim riječima Minarelli ne smije do vrha i prema tome znači da ima skoro najkraću getribu od svih!
Baš bum videl kak to kod mene zgleda kad napravim tak ko ti! Ali opet se otvara tu jedno drugo pitanje! Na koju foru je moj serijski vario i remen brisal vario do samog vrha? Ja sam imal jako veliku krajnju sa serijalom! I pri maximalnoj brzini nisu previše obrtaji porasli!
SlowRider:
--- Citat: dhorvat2 - 27 Listopad, 2008, 18:13:28 ---Drugim riječima Minarelli ne smije do vrha i prema tome znači da ima skoro najkraću getribu od svih!
Baš bum videl kak to kod mene zgleda kad napravim tak ko ti! Ali opet se otvara tu jedno drugo pitanje! Na koju foru je moj serijski vario i remen brisal vario do samog vrha? Ja sam imal jako veliku krajnju sa serijalom! I pri maximalnoj brzini nisu previše obrtaji porasli!
--- Kraj citata ---
Nisam gledao kako se ponasa serijski variomat kojega imam, niti topov kojeg nemam.
dhorvat:
Ajmo po redu: (vrijeme radnje: prije više od 3 godine)
Ovo je tvornički propeler koji ima nekakvih 25-30 tisuća km! Vidi se da je nekad remen išel do vrha, a u njegove zadnje dane radi novog remena - nije išel do vrha!
Ovo je drugi vario na mom motoru kojeg sam imal ali serijski, i on nikada nije išo više nego kaj se vidi:
Ovo je slika tvorničkog varia i uništenog ventilatora:
I na kraju još jedna slika uništenog ventilatora: (razlog: :dontknow:... Valjda jer je mehaničar preslabo stegnul maticu pa je sve skočilo van... Još sam noob bil :toothy3:)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju