Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi delta i wingbell minarelli - info

<< < (8/24) > >>

SlowRider:

--- Citat: apriliatuner - 26 Listopad, 2008, 23:05:42 ---čini mi se da bi moglo bit dobro,delta je dobra ali je ipak malo preskupa

--- Kraj citata ---

Deltu mozes precizno ugadjati, to je velika prednost. Ali ja nemam zahtjevan setup tako da mi to nije od velike koristi.

apriliatuner:
da to im je prednost

Hrga:

--- Citat: SlowRider - 26 Listopad, 2008, 23:04:19 ---E to nisam testirao, ovo je isprobano na sportu i replici. Najbolji dojam ostavlja jer kotac voli proklizati i skut se propinje.
Znam da je pogodno za stuntere. ;D

--- Kraj citata ---

oooo najs, nego kolko si ti bio dao za to zvono i ako znas ime otprilke? znaci za kvacilo smo nasli ime (RMS Racing Pro) a zvono? ima neko posebno ime ili?

SlowRider:

--- Citat: Hrga - 26 Listopad, 2008, 23:13:00 ---
--- Citat: SlowRider - 26 Listopad, 2008, 23:04:19 ---E to nisam testirao, ovo je isprobano na sportu i replici. Najbolji dojam ostavlja jer kotac voli proklizati i skut se propinje.
Znam da je pogodno za stuntere. ;D

--- Kraj citata ---

oooo najs, nego kolko si ti bio dao za to zvono i ako znas ime otprilke? znaci za kvacilo smo nasli ime (RMS Racing Pro) a zvono? ima neko posebno ime ili?

--- Kraj citata ---

Bitno da zvono pokriva cijelo kvacilo, mozda saznam neke detalje kroz par dana...
Kad sam imao to rms kvacilo oduvijek sam slinio za deltom, medjutim razocarao sam se.

apriliatuner:
E a jel ima toga kvačila za kupit kod nas,možda u benconyu ili negdje drugdje u zg?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju