Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi delta i wingbell minarelli - info

<< < (23/24) > >>

SlowRider:

--- Citat: 3alfa3 - 07 Siječanj, 2009, 16:59:15 ---
--- Citat: SlowRider - 07 Siječanj, 2009, 16:30:18 ---gore nego piaggio serijsko.

--- Kraj citata ---

Piaggio serijsko uopce nije lose za razliku od drugih skutova

--- Kraj citata ---

Kvacilo je prilicno dobro, bolje od minarelli fly  :frajer: za sada sam zadovoljan iako je ipak losije od onog "smeca" koje imam, a identicno je piaggio serijskom, ali su zato ferode puno bolje na onom starom kvacilu...

Serijsko minarelli sa najmeksim federima tjera u iber u startu i pali ga, rms olaksano takodjer, uhvati na 4200 i odmah zakucava a start slab... ovo piaggio fino prenosi moment...

Napravio sam jedan test sa serijskim piaggio kvacilom i dokazao da je losije kvalitete (ferode) od onog mog starog. Stavio sam serijsko zvono i pocelo je se naglo trositi i kvacilo je smrdilo... dok sa onim starim grize i ne trosi...

3alfa3:
Steta sto ti Delta ne odgovara. Da rijese nekako piganje pakni (kod upotrebe plavih i crnih federa - s crvenima je puno manje izrazeno, a s meksima valjda nema problema) to bi bio daleko najbolji kuplung.
Zapravo, i ovako je (meni) najbolji  ;D

SlowRider:

--- Citat: 3alfa3 - 07 Siječanj, 2009, 17:33:09 ---Steta sto ti Delta ne odgovara. Da rijese nekako piganje pakni (kod upotrebe plavih i crnih federa - s crveniam je puno manje izrazeno) to bi bio daleko najbolji kuplung.
Zapravo, i ovako je (meni) najbolji  ;D

--- Kraj citata ---

Neznam, ali za base kit crveni su pretvrdi jer ima snage krenuti sa nizih okretaja. Bijeli se mogu dobro podesiti. Ja se vozim stalno sa bijelima (odnosno nekim mekanim) na skoro svakom kvacilu. Spustam okretaje za start sto nize moze te da nema "rupe" zbog preranog hvatanja, ali da skuter brzo dodje u okretaje gdje pocinje razvijati max. snagu.

3alfa3:
Meni su crveni na pola nategnuti (ali imam teze utege u najtezem polozaju kako bi proklizavanje bilo sto krace). Da su meksi nebi bilo dobro. I ovako sam na donjoj granici kaj se toga tice.
Al ja imam kit sa drugacijim karakteristikama, a i 190+kg sa skuterom

na 5500+ okr. osjetim da kuplung pocne dirat zvono.

SlowRider:
Samo jedna informacija u vezi problema na 1. stranici ove teme.

Uz malossi wing bell i obicno malossi zvono treba se dobiti podloska 0.5mm debljine. Izgleda da se u HR podloska ne dobije, nego samo papiric u kojemu lijepo pise da je podloska prilozena uz proizvod. Iako postoji mogucnost da se ne dobije iz neke druge drzave.  :dontknow:
Ovo se odnosi za minarelli masine.

Ali ja sam nasao tu podlosku u Sloveniji koja se isporucuje uz malossi zvona za minarelli:

Zanimljivo da sam ja dobio ovaj papiric, a podlosku i ambalazu nisam.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju