Općenito > Generalno o skuterima

sto odabrati

(1/3) > >>

kikiban:
ovako mali mi je buđet interesantni su mi : peugeot looxor 50 (veliki kotači), Peugeot Speedfight 1 ili 2 50, (dali je problematicna mono vilica), Piaggio nrg 50, Peugeot Vivacity 50,  svaka preporuka, savjet ili kritika dobro došla... naravno ako neko prodaje jedan od navedenih slobodno se javi. hvala

di.ky.73:
Ja bih odabrao nrga jer imam povjerenja u masinu,dijelova ima,izgledom dobar,pogodan za tuning...

kikiban:
i mene nekako vuče nrg, looxor mi zanimljiv zbog večih kotača

Luka Sokol 46:

--- Citat: kikiban - 13 Lipanj, 2016, 22:28:39 ---ovako mali mi je buđet interesantni su mi : peugeot looxor 50 (veliki kotači), Peugeot Speedfight 1 ili 2 50, (dali je problematicna mono vilica), Piaggio nrg 50, Peugeot Vivacity 50,  svaka preporuka, savjet ili kritika dobro došla... naravno ako neko prodaje jedan od navedenih slobodno se javi. hvala

--- Kraj citata ---

Sto se tice vilice, frend ju je imao na sf1, nakitan motor tako da je s njim radio pi*darije, dizanje za zadnji pa ga nije znao norm spustit nego motor lupio, do dizanja na prvi, voznja po makadamu, padovi itd itd, uglavnom nije stedio taj motor a niti pazio, s vilicom nikad problema, nigdje procurila ni nista, jos sam ga znao zaje*avat da ce mu kotac odpast jer mi je vilica smjesno izgledala, ali nikad problema s njom nije imao, naravno dok nije poljubila banderu, onda je bio kraj  :toothy9:

di.ky.73:
ako kupis sf1 ili sf2 i imas mono vilicu uvijek mozes ako ti dosadi staviti vilicu i felgu od aeroxa i tako usput dobijes i na izgledu :laughing7: :headbang: ,a looxor mi se nije dopao ista stvar ko liberty 50... :sad3: :sad1:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju