Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox by robyakarider

<< < (64/71) > >>

SF2 Freak:

--- Citat: PchelaUbica - 21 Travanj, 2019, 22:20:52 ---Pa jel nema minarelli manju getribu od pjadja i opcenito puno manji prijenos?

--- Kraj citata ---
Minareli je kraci od piagga i to dosta. Cak je kraci i od Pezole. Pezo i Piaggio e to nezz. Cak bi rekao da pezola ima dulju getribu tj. sa sigurnoscu to kazem  :icon_thumright: Pezola moja vrti se 8000 i ide 95gpsa bez prevrtavanja sa time da imam produljenje 4%. Da ide 90gpsa bez produljenja mislim da tolko piaggio nemoze ici na tim okretajima. Vrijedilo bi probati nekog base 70 piagga na bacvi zavrtiti 8000 i da vidimo kolko ide.

dario007:
Kod Piaggia sa multicem 8000rpm je 80gps-a

Dacerovsova mina je isla 104gps-a na 9750rpm,za piaggia treba 10400rpm za istu brzinu,znaci da Mina ima duzu getribu.

nrgmc2-tuning:
Serijska getriba na jakim set upovima za cestu je smrt. to ko da voziš Ferrari 458 sa 560konja stalno samo do druge brzine i vrti se ko isus i nabere on al cijelu mašinu razjebavaš...
Za kratke staze zavoj na zavoju okej moze ali na dugačke šnite tipa 800-1500metara to je koma...

robyakarider:
vracen org sekundar, sad malo ljepse vuce, jos je polini primar gore

remen ima dosta dobru izlaznost, skoro do kraja ide, sad sa kracim prijenosom bi trebao do kraja ici

PchelaUbica:
Daj mrale bas me zanima koliko hvatas gpsa s tim bolesnim setupom :)
Btw bas sam posalo mail poliniju da vidim sta kazu zasto je ventilator za 4mm manji od varia po promjeru.
Kazu "Technical decision"

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju