Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox by robyakarider
zvonkec92:
Daj mi prodaj onaj sekundar iz šteka kaj ti stoji bezveze
Pupo:
--- Citat: robyakarider - 03 Travanj, 2019, 18:20:06 ---skuter skuplja prasinu u radioni :icon_biggrin:
bio sam stavio onu jacu pumpu, pa je pustala ulje, pa sam vratio org pumpu sa onim "najjacim" limicem, pa i ona pusta, pretpostavljam kroz osovinu, na cijevima se nis ne vidi
uglavnom sad ceka da skupim volju da ga opet rastavim
btw primar sa ravnim zubima se dosta cuje, bio jedan krug bez kacige, bas lijepo zuji
--- Kraj citata ---
Šta na kraju ne pušta tamo kroz karb?
PchelaUbica:
Sta znaci ne valjaju obadvije pumpe?
robyakarider:
--- Citat: zvonkec92 - 03 Travanj, 2019, 19:05:52 ---Daj mi prodaj onaj sekundar iz šteka kaj ti stoji bezveze
--- Kraj citata ---
sekundar je na skuteru, nisam ga skidao
--- Citat: Pupo - 03 Travanj, 2019, 19:13:51 ---
--- Citat: robyakarider - 03 Travanj, 2019, 18:20:06 ---skuter skuplja prasinu u radioni :icon_biggrin:
bio sam stavio onu jacu pumpu, pa je pustala ulje, pa sam vratio org pumpu sa onim "najjacim" limicem, pa i ona pusta, pretpostavljam kroz osovinu, na cijevima se nis ne vidi
uglavnom sad ceka da skupim volju da ga opet rastavim
btw primar sa ravnim zubima se dosta cuje, bio jedan krug bez kacige, bas lijepo zuji
--- Kraj citata ---
Šta na kraju ne pušta tamo kroz karb?
--- Kraj citata ---
pumpa iz pedpartsa pusta tamo da, i negdje drugdje, a ovu org jos nisam gledao, nemam volje
robyakarider:
rijesen problem pumpe ulja
nema je vise :toothy12:
koliko sam vidio pustala je na cijev dovoda, a nova cijev, ali nema veze, manja je mogucnost da zariba na mjesavinu, ionako se ne vozim bas sa skuterom
sve mi se cini da mi je predug prijenos, dosta sam izgubio na startu, razmisljam se da kupim 5% sekundar umjesto ovog 9% sta imam sada
moram vratiti 3.8g rolice, sad su 4g, vrti 12k, malo mi se cini to, prije je bio zivlji
a mozda i yasuni C21 da kupim :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju