Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox by robyakarider

<< < (41/71) > >>

robyakarider:
nigdje, ne vozim se, 120 km sam napravio, ubacio malo lakse rolice, 125kmh na 11700, kad potrosim jos koju litru benzine idem na jos lakse rolice
ubacena denso w31, smjesa je taman crna-tamno smeda, da ne zariba  :icon_biggrin:

dario007:
Ja ocekivao malo vise detalja...a ti nam mrvice bacas :D

Na kojoj postavki karba si ga nasao,jesi na boxu?
Jel to na c16 na kraju vozis?
Kako ti se prijenos ponasa,ima li kakvih oscilacija?
Koje okretaje vrtis i tako neke finese?
Jel kiler orginal roxov i kak ti se temp krece?

Vidim sa svjecicom si ovaj put pametnije krenuo.
Eto sad sam te udavio,kad neces sam pisati...

robyakarider:
nije karb nastelan, samo sam bacio diznu od 100 gore, treba dosta manju, airbox je org, sa 21.5 usisom
c16 da je gore, prijenos dosta varira, oko 11-11500 u voznji, sad je 22kg centralna, trebala bi malo tvrđa, 34 kad stavim mi je previse, vrti se u prazno, ne mozes ga normalno voziti
vidjeti cu kad stavim jos lakse rolice, sad su 4.3 gore, jos imam 3.8 i 3.6
kiler je org, termostat od 70C, sve normalno, ali sad je hladno, vidjeti cu po ljeti

nrgmc2-tuning:

--- Citat: zvonkec92 - 04 Listopad, 2018, 14:21:40 ---Velike li temperature na 10-11 000 okretaja, to i C3 voze bez problema. Ja bi reko da su C4 za sve preko toga tako da je do tud bezveze

--- Kraj citata ---

Na pisti se podrazumijeva 13-14-15000okretaja i 18-30ks a ovo 10-11000 8-12ks to su cestovni skuterići za na kafu i ćevape

PchelaUbica:
Jos ce ti se vise vrtit u prazno kad olaksas rolice. Ako ti je ovaj pretvrd. Jel imas zuti centralni da stavis on ti je izmedu ta dva
Jesi iz airboxa samo izvadio org tuljac ili si jos ubacio neki?
Ice on i vise okretaja kad pogodis diznu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju