Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox by robyakarider

<< < (27/71) > >>

robyakarider:
jesam jesam, jos dok je bio blok na komadima, mislio sam ja unaprijed  :icon_biggrin:
ove dane pripremam plastike za farbanje, tako da mozda i bude gotov ove sezone  :toothy12:
ma razradio se on, radio je barem pola sata na mjestu, treba ga odmah naviknuti da ce biti uvijek pun gas  :toothy9:

robyakarider:
ja zaboravio da imam skuter  :icon_biggrin:

slozena blokada na prekidac, koja nazalost ne radi na inner rotoru, gasi se cim upalim blokadu  :hmh:

tapecirana kada sjedala, da se ne grebe kaciga, i slozen odvod vode bocno, posto imam bocnu nogaru pa odvod u sredini bas i ne radi
moram ici naruciti nove vide sjedala, uvijek zaboravim  ;D

plastike ofarbane, u metalik crno sivu kombinaciju, ali nisu mi bas dobro ispale, tako da cu ih prije slijedece sezone dati ofarbati nekom ko zna to raditi  :toothy12:

jos imam par sitnica za sloziti, mozda ga i registriram drugi tjedan  :)

Pupo:

--- Citat: robyakarider - 01 Srpanj, 2018, 21:58:52 ---ja zaboravio da imam skuter  :icon_biggrin:

slozena blokada na prekidac, koja nazalost ne radi na inner rotoru, gasi se cim upalim blokadu  :hmh:

--- Kraj citata ---

Za koliko ide blokada? :D

Toni46:
Poslikaj ga s plastikima gore da vidimo gotovi proizvod :headbang:

robyakarider:

--- Citat: Pupo - 01 Srpanj, 2018, 23:23:40 ---
--- Citat: robyakarider - 01 Srpanj, 2018, 21:58:52 ---ja zaboravio da imam skuter  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Za koliko ide blokada? :D

--- Kraj citata ---

ide u smece  :icon_biggrin:

--- Citat: Toni46 - 02 Srpanj, 2018, 02:19:21 ---Poslikaj ga s plastikima gore da vidimo gotovi proizvod :headbang:

--- Kraj citata ---

budem, cim slozim sve za tehnicki

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju