Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox by robyakarider

<< < (23/71) > >>

dario007:
Pripremi se da ce ti taj an atomizer stvarati problem na malim otklonima i radom na leru,dosta tesko se stela i trazi seraf smjese ispod pola kruga otvorenosti.Idealno bi bilo nabaviti 262 au atomizer i C tip rasprsivaca.Ovaj 262an je namjenjen za 4t motore.Izbaci i onaj limic sto se nalazi ispod dizne jer donosi vise stete nego koristi.Fali ti i uvod sajle pod 90 stupnjeva jer ce ti sajla imati lufta.Ne vidim dobro sa slike ali cini mi se i da nemas ulaz za vakum,pa ti ostaje ili busiti pa slagati ulaz za vakum ili komplet izbaciti vakum pumpu pa koristiti klasicnu pipu.Ja sam kod sebe izbacio sve vakume i koristim pipu.Manje brige oko toga...

Nezz jesi li provjeravao dal pomicna polutka kaci o zvono na full otvorenosti,nije strano da se to dogadja i osim vibracija unistava se polutka i zvono i krade krajnju brzinu.Pogledaj kod dacerovsa u temi kako je rjeseno.

To je jednostavno tako s tim aftermarket dijelovima i trazi uvijek neke dorade da bi funkcioniralo besprijekorno.Da ne mlatim samo praznu slamu pa da ti dam i neki koristan savjet. :icon_thumright:

robyakarider:
ma karb je dosta dobro radio, bar dok sam ga na malossi sport cilindru vozio, malo bogato u niskima al neka trosi, ko ga hebe  :icon_biggrin:
prirubnicu sajle pod 90 sam prebacio sa org karba, a prirubnica za vakuum je odavno napravljena
a limic ispod dizne ne vidim zasto bi smetao, eventualno prosiriti rupice za benzinu
a za polutku me ne briga previse, ide oversize jednog dana, ovo mi je bila promasena investicija  :icon_biggrin:

dario007:
Taj limic sluzi da opskrbljuje diznu gorivom u nekim velikim nagibima a ustvari napravi vise stete neg koristi pa dizna zna ostati bez goriva,tako da ga jednostavno baci van,svi voze bez njega.Ako te zadovoljava kako radi atomizer ostavi ga...mene osobno je nerviralo i stalno su svjecice krepavale nakon rada na leru.

Dobra je ova kombinacija prijenosa,to se nemoj brinuti,uvijek moze bolje ali i ovo je zadovoljavajuce,steta je ne provjeriti dal kaci polutka od zvono...

robyakarider:
Bilo mi dosadno pa se bacio u šoping  :icon_biggrin:

Polini oversize ventilator varia, razočaran sam u Polini, veci je nego običan, ali još fali nekih 5mm da bude velik koliko i oversize variomat  :angry9:

Usput uzeo ceradu za pokriti skuter i sive aluminijske vide, da nemam samo crvene  ;D

dario007:
Stari,jesi se ti provozao ove sezone?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju