Tehnički kutak > Garaža

NRG mc2

<< < (21/23) > >>

R@kija:
sviđa mi se,uredno je!

tuboce od vilica baci u crno,ovo sta je tamno sivo!!

charnel:
Probao sam spojiti mc3 purejet sat (isti ko i mc3 karb).
Mc2 dzekovi:

Mc3 dzekovi:

Po shemi instalacija za mc3 i mc2 napravio sam ovu shemu za spajanje:

Problem je taj šta kod mene nema ljubičaste žice, samo dvije crne, pa je na mjestu gdje kod mc3 idu dvije crne i ja sam spojio dvije crne (umjesto ljubičaste i crne), a na mjestu žuto-roze žice nemam ništa.
Po tome mi radi osvjetljenje table, lampice žmigavca, lampica ulja, a ne radi mi kazaljka goriva, lampica rezerve goriva, a pretpostavljam da ni temperatura ne radi.
Pa ako imate neku ideju kako drukcije spojiti ili ako je netko spajao vec da napise kako bi trebalo spojiti.

anteMK:
nabavi si instalaciju i regler od mc3,kao sto sam ja uradio,inace ces se najebat a neces nista drugo uspjet slozit,osim osvijetljenja i pokazivaca zmigavca :icon_thumright:

charnel:
rade okretaji, lampica ulja, žmigavaca i osvjetljenje ne radi samo temp i gorivo, ali mislim da se može složit i da   je problem u ove dvije crne žice.

anteMK:
lampica ulja i goriva treba svijetlit 5sec nakon sto das kontakt i onda se ugasit, osim ako je na rezervi!,pa probaj otkrit koja je zica od lampice goriva i onda ti ostaje jos zica koja daje signal o kolicini goriva,a temperatura ti nece radit ako nije tank celer spojen jer je povezano jedno s drugim u satu :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju