Sportski kutak > Sve vezano za stunt
peugeot trekker 100 stunt pomoč
martin gpr:
pozdrav mjenjao sam kvada za peugeot trekker 50 ali je mašina od speedfighta 100 ehh sad htio bi pomalo uciti stuntati sa prijateljem ali motor nije startan nema šusa ehhh sad bih molio one koji znaju što se dobije:
izmjenom drugih rolica?
izmjenom drugog centralnog federa?
izmjenom federa kvačila?
hvala :)
SrkiB94:
moj savjet,nađi odmah mašinu od vivacityja za sitnu lovu koja je u original stanju i stuntaj do mile volje,ove 100 kubika nisu neka sreća
luna500rr:
100 je idealna za stunt jer ipak ima vise momenta u startu i vise snage na niskim okretajima a to i triba za stunt...lakse rolice i tvrdji centralni feder ti rezultiraju većim okretajima prilikom ubrzanja, a tvrdji federi kvacila ti dizu okretaje kod starta s mista...za stunt je po meni serijska 100 taman
SrkiB94:
100-ka nikako nije idealna za stunt jer ima dužu getribu i kompletan prijenos plus što je održavanje te mašine puno skuplje nego za 50, npr. samo novi klip košta oko 100€
martin gpr:
ahhh ova mašina je u k :angry9: ovu cu sliagati cuj neznas kaj znaci skupo dok ne kupis apriliu rs :toothy9: tako da su mi za ovu 100 djelovi tako reci jeftini klip 340 kuna radilica 960 kuna jer ima lufta i na klipnjaci i na lezajevima a klip kao da je prosao 2 svjetska rata izubijan i sad sam promjenio centralni feder stavio sam malosi ljubičasti jedino je njega imao u skuter dijelovima ali vidim da mi je remen kratak tako da cu morati i duži remen stavljati a rolice su 10 grama a cini mi se da je sve drugo serijski a u planu mi je staviti tvrđe federe kvačila podiči cilindar odozdola 2 mm klip sportski mitaka (ima 2 mm višlje postavljene karike) auspuh neki malo jaci probati naci polini for race ,malosi mhr al od 50ccm i za sad slažem crash barove sa svake strane 2 i od iza
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju