Tehnički kutak > Styling skutera

Luna - LED na obrucu felge

<< < (5/6) > >>

veky402:
bok. ja ti imam led kapice na kotačima...koštale su me 60 kuna i dobio sam 12 rezervnih baterija...u jednu idu 3 baterije...ali ja ih imam vec 2 mjeseca i jos ih nisam mjenjao...imaju stednju baterije-ugrađen senzor tako da ne svijetle po danu i ne svijetle cijelo vrijeme nego trepere...pale se na vibraciju odnosno kad se kotač počne okretati...

stark1:

--- Citat: veky402 - 04 Listopad, 2008, 12:47:26 ---bok. ja ti imam led kapice na kotačima...koštale su me 60 kuna i dobio sam 12 rezervnih baterija...u jednu idu 3 baterije...ali ja ih imam vec 2 mjeseca i jos ih nisam mjenjao...imaju stednju baterije-ugrađen senzor tako da ne svijetle po danu i ne svijetle cijelo vrijeme nego trepere...pale se na vibraciju odnosno kad se kotač počne okretati...

--- Kraj citata ---
u njima ima federcic..koji kad se kotac krene okrecati..on dodirne baterije i tako svjetle

te-te-ac:
nek mi neko kaze sta bi to trebalo znacit - ono cisto bezveze + seosko preseravanje ...  :binkybaby:

vktr:
kak ovaj novi bmw petuica ima naranđasta svjetla napred koja konstantno svjetle(ne znam jesul to žmigavci ili koj k), jel to legalno?

majic_sk:

--- Citat: vktr - 04 Listopad, 2008, 18:03:15 ---kak ovaj novi bmw petuica ima naranđasta svjetla napred koja konstantno svjetle(ne znam jesul to žmigavci ili koj k), jel to legalno?

--- Kraj citata ---
legalno...jer je prošao brdo papirologije i sad ima homologaciju za to ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju