Tehnički kutak > Garaža
Gilera Nexus 250
onil94:
Budu ti se okretaji smirili i malo spustili, vjerojatno ti prevrtava malo kad je novi variomat. Ali budes vidio kroz 100-200 km. Nego koje rolice si stavio i jesi stavi polini centralni isto ?
hrvoje50:
Nazalost nisam dobio cemtralni,ali sam ga narucio,mislim da to mora ic u komoleru,evo sad napravio dir,drzi ga na 8500, prevrtava ali ide,i vibracije su vece i variomat naravno glasniji jer se vrti vise
onil94:
--- Citat: hrvoje50 - 21 Svibanj, 2016, 08:57:30 ---Nazalost nisam dobio cemtralni,ali sam ga narucio,mislim da to mora ic u komoleru,evo sad napravio dir,drzi ga na 8500, prevrtava ali ide,i vibracije su vece i variomat naravno glasniji jer se vrti vise
--- Kraj citata ---
Centralni ti dolazi uz multivar samo, za polini moras posebno kupit. Budu se okretaji jos smirili dok se skine onaj prvi sloj. Koje rolice si stavio ?
steeef:
centralni dolazi sa varioma sa 9 rolica..
http://www.polini.com/catalogo/en/risultato.php?op=po&id=157866
a kolko se sjećam bilo je nekad davno i speedcontrola u pakiranju sa federom..
hrvoje50:
Ovaj nema, definitivno se prevec vrti,rjesena tura od 200 km s curom iza, ispod 7 ga nemogu dobiti na 80kmh, mislim da cu morat skinut dok ne dode feder a onda mozda i teze role,
Role nisam gledao budala tezinu nego stavio koje su dosle, pisalo je na kutiji od polinija da je za x8 250, mislio sam da je ok
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju