Tehnički kutak > Garaža
Gilera Nexus 250
209:
alaj ga komplicirate da je to strasno.
Kad ti dodje plavi feder ( kraci model bas za tvoj skuter ) i kad ga montiras sve ce biti kako treba biti. Tako da su sve ove pretpostavke i uzjebi nepotrebni.
Rolice koje dodju sa njim i u kombinaciji sa plavim federom ce raditi tocno onakko kako treba.
Prije mjesec dana sam stavljao Polinija na Runnera 250 i isti problem je bio sve dok nisam kupio plavi feder i sve je doslo na svoje.
hrvoje50:
Sad sam sve otvorio i na cudu sam da li da pricekam plavi feder a da preksutra na more picim sa origigi variomatom...
hrvoje50:
Za vikend tura 900 km, vise nego zadovoljan :)
hrvoje50:
Stari variomat
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
hrvoje50:
Stavljen polini plavi feder + par fotki sa putovanja + ideja za staviti u top klapnu da mogu glasnoću regulirati - pitanje je da li itko ima iskustva s tim
Nakon stavljanja federa:
lakše mi je "odabrati režim rada", preko 120 je dobio okretaja - sad ide opet preko 9, ostatak je lineran i skoro identičan kao i sa serijski, teško mi je ocijeniti
jel ima ista međuubrzanja, međutim na startu ona inicijalna zadrška je uočljivija, slično kao kod serijale, ali pošto je drugi vario manje smeta jer ima okretaja dovoljno.
Pitanje dana je koliko teže rolice staviti da bi našao idealan omjer okretaja, tj. ubrzanja i krajnje - ove kao da su malkice pre lagane...
oriđiđi polini, 11,8 gr ako se ne varam.
lp
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju